به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، یکی از وظایفی که بر عهده معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد، برگزاری همایش مدیران مسئولان نشریات دانشگاهی است که این همایش بر اساس ضوابط ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی هر سال برپا میشود.
در این همایش، نمایندگانِ مدیران مسئول نشریات و شورای مرکزی شرکت میکنند و نمایندگانِ مجموعه برای حضور در شورای مرکزی ناظر بر نشریات، انتخاب میشوند که جایگاه آنها در معاونت فرهنگی وزارت علوم تعریف شده است.
برگزاری این انتخابات مستلزم مقدمات اجرایی و تمهیداتی است که باید صورت گیرد؛ از سوی دیگر، باید به وضعیت انتخاباتی که توسط کمیتههای ناظر در دانشگاهها انجام شده است، رسیدگی و صحت آن بررسی شود.
غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم پیش از این اعلام کرده بود که این انتخابات بعد از پایان عید فطر برگزار خواهد شد.
در همین زمینه مصطفی کرمی دبیر هفدهمین همایش نمایندگان مسئول نشریات دانشگاهی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، گفت: اصل و محور برگزاری این همایش، انتخاب نمایندگان مدیران مسئول نشریات در شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم است.
وی در مورد ساز و کار برگزاری این انتخابات، خاطرنشان کرد: در هر دانشگاه در حوزه نشریات یک کمیته ناظر بر نشریات فعال است که صدور مجوز، رسیدگی به تخلفات و سیاستگذاری در نشریات را بر عهده دارد. همچنین در سطح وزارتخانه، یک شورای مرکزی ناظر بر نشریات فعال است که در سطح ملی، برنامه ریزی و رسیدگی به اختلافات، تخلفات، شکایات و صدور مجوز نشریات ملی را انجام میدهد.
کرمی اظهار کرد: دو نفر از اعضای این شورای مرکز ناظر را دانشجویان تشکیل میدهند و همایش نمایندگان مسئول نشریات دانشگاهی برای انتخاب این دو عضو هر سال برگزار میشود.
به گفته این فعال دانشجویی، مدیران مسئول نشریات دانشگاهی همه ساله گرد هم می آیند و در همایشی دو روزه این انتخابات را از بین کاندیداها انجام میدهند.
وی در مورد نمایندگان نشریات دانشگاهی که برای این همایش به تهران می آیند، گفت: دانشگاهها برای شرکت در این همایش یک سهمیه بندی بر اساس شیوه نامه دارند. بر این اساس، به ازای یک تا ۲۰ نشریه دانشجویی، سه نفر سهمیه برای شرکت در همایش و به ازای هر ۱۰ نشریه، یک نفر سهمیه برای شرکت در این همایش انتخاب میشوند.
دانام **۹۴۹۲**۱۶۰۱**
نظر شما