مصطفی کرمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در مورد ساز و کار انتخاب دو نفر از مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در انتخابات شورای مرکزی این نشریات، اظهار کرد: متقاضیان شرکت در این انتخابات بعد از پذیرش در همایش، کاندیداتوری خود را اعلام کرده و در این دو روز احراز شرایط میشوند.
دبیر هفدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی، افزود: مطابق شیوه نامه، فعال بودن نشریه دانشگاهی و نداشتن موانع آموزشی دو شرط اصلی برای پذیرش کاندیداتوری این افراد است.
به گفته کرمی، کاندیداها در طول برگزاری همایش، فعالیتهای تبلیغاتی خود را نظیر سخنرانی و به کار بردن سایر ابزارها برای معرفی و تبلیغات انجام میدهند.
این فعال دانشجویی، اظهار کرد: در آخرین روز همایش، انتخابات شورای مرکزی نشریات دانشگاهی برگزار و دو نفر به عنوان نماینده به وزارت علوم معرفی میشوند.
عدم تعویق در برگزاری انتخابات
وی در مورد برخی انتقادات در خصوص برگزاری دیرهنگام این انتخابات، تاکید کرد: بر اساس شیوه نامه، دانشگاهها باید انتخابات داخلی نمایندگان نشریات دانشگاهی را در ماههای بهمن تا اسفند و وزارت علوم باید انتخابات شورای مرکزی را در ماههای فروردین تا خردادماه برگزار کنند.
کرمی خاطرنشان کرد: امسال به دلیل همزمانی ماه رمضان با زمان پیشین برگزاری این انتخابات، وزارت علوم روز بعد از پایان تعطیلات عید فطر را برای برگزاری این همایش و انتخابات نمایندگان شورای مرکزی تعیین کرد.
تعداد نشریات دانشگاهی
دبیر هفدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی همچنین در مورد تعداد نشریات دانشگاهی در کل کشور، گفت: در حال حاضر بین ۳ تا ۴ هزار نشریه دانشگاهی در تمام دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور فعال است که در قالب روزنامه، هفته نامه، دو هفته نامه و گاهنامه منتشر میشود.
وی این نکته را هم یادآور شد که وقتی فضای دانشگاهی پر نشاط باشد بر تعداد دفعات انتشار نشریات میافزاید و در صورت اعمال محدودیتها، از فعالیت این نشریات کاسته میشود.
هفدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی از شنبه ۱۸ خردادماه آغاز به کار میکند و به مدت دو روز در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ادامه مییابد و حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر از مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در این همایش شرکت میکنند.
دانام **۹۴۹۲**۱۶۰۱
نظر شما