12 هزار کلاس درس تا پایان سال تحویل آموزش و پرورش می شود

تهران - ایرنا - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: هدف گذاری شده تا پایان امسال 12 هزار کلاس درس آماده و تحویل وزارت آموزش و پرورش شود.

«مهراله رخشانی مهر» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: سال ۹۷ در مجموع ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اختصاص پیدا کرده است و با ادامه این روند برخی از این پروژه‌ها مهرماه و برخی دیگر دهه مبارک فجر در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.


وی اضافه کرد: امسال نیز در قانون بودجه اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی پیش بینی شده که در صورت تخصیص صددرصدی اعتبارات و استمرار آن به نظر می‌رسد دهه فجر سال ۹۸ و مهر ۹۹ در رابطه با تکمیل تمامی پروژه‌های نیمه تمام حرفی برای گفتن داشته باشیم و یک کار خوب ارائه دهیم.


رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه تعداد پروژه‌های نیمه تمام نسبت به سال ۹۶ به طور جدی کاهش پیدا کرده است، ادامه داد: سال ۹۵ اعتبارات عمرانی این سازمان تنها ۱۴ درصد و سال ۹۶ نیز ۵۷ درصد تخصیص داشت اما سال ۹۷ با مساعدت دولت، این رقم به ۱۱۰ درصد رسید و این اعتبارات به سمت پروژه‌های نیمه تمام هدایت شد.


رخشانی مهر تصریح کرد: به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، تصمیم بر این شد که به هیچ عنوان پروژه جدید از محل منابع عمومی آغاز نشود و تمامی اعتبارات و فعالیت‌ها صرف کامل کردن پروژه‌هایی شود که از سال‌ها قبل رها شده است.


وی ادامه داد: با این اقدام از حجم انبوه پروژه‌های نیمه تمام کاسته شد و برنامه ریزی برای تکمیل پروژه‌های خیرساز قوت گرفت زیرا خیرین مدرسه ساز تعداد زیادی پروژه از سال‌ها قبل آغاز کرده و منتظر تخصیص سهم دولت بودند.


به گفته معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش در سال ۹۵ سهم دولت برای انجام پروژه‌های مشارکتی با خیرین محقق نشد، در سال ۹۶ صددرصد تخصیص یافت و در سال ۹۷ نیز این رقم به ۱۱۰ درصد رسید که باعث فعال شدن این پروژه‌ها شد و اکنون صرفاً تعداد محدودی از پروژه‌های خیرساز مشارکتی در استان‌های خاصی همچون سیستان و بلوچستان باقی مانده است.


رخشانی مهر عنوان کرد: در جلسه چند روز قبل با محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه وی قول مساعد برای تخصیص ردیف‌های بودجه‌ای این سازمان به ویژه ردیف خیرین داد که اگر این روند استمرار یابد و تأمین اعتبار به موقع و صددرصد اتفاق بیافتد، به نظر می‌رسد با سرعت بیشتری وضعیت پروژه‌های نیمه تمام سامان دهی شود.


وی در مورد برخی پروژه‌های رها شده نیز توضیح داد: ۸۰ درصد پروژه‌هایی که سال‌ها به حال خود رها شده و حتی پروژه‌هایی که مربوط به سال‌های ۷۳، ۹۰ و ۹۱ بود فعال شده و آن بخش از پروژه‌های غیرفعال به دلیل کمبود اعتبار نیست بلکه اختلاف بین پیمانکار، کارفرما، مشکلات حقوقی و ملکی دلیل اصلی این تأخیر است.


معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش درباره پروژه رها شده واقع در ابتدای جاده ورامین نیز یادآورشد: اگر مشکل تأمین اعتبار باشد سازمان نوسازی مدارس آمادگی کامل برای هر گونه اقدام و تخصیص بودجه را دارد اما اگر مشکل ملکی و معارض وجود داشته باشد باید از طریق اداره کل آموزش و پرورش همان منطقه پی گیری و رفع شود.


رخشانی مهر اضافه کرد: این پروژه معارض داشته و برطرف کردن مشکلات آن و تعیین تکلیف نهایی به زمان نیاز دارد.


دانام **۱۸۸۳** ۱۲۰۰


اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha