۸ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۲
کد خبر: 83333152
T T
۰ نفر
فاصله پایگاه های امداد و نجات خراسان جنوبی زیاد است

بیرجند- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: فاصله پایگاه های امداد و نجات در سطح استان به دلیل طولانی بودن مسیرها زیاد است که این وضعیت زمان رسیدن نیروهای امدادی را به سر صحنه طولانی می کند.

به گزارش ایرنا محمدرحیم شهریاری روز چهارشنبه در نشست کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان خراسان جنوبی با اشاره به نبود پایگاه امدادی هلال احمر در مسیر ده محمد و بردسکن افزود: فاصله برای نیروهایی که از بشرویه یا تپه طاق قصد رسیدن به این محدوده را دارند بسیار طولانی است و با توجه به اینکه موقعیت مذکور حساس و پرحادثه است برای ساخت پایگاه امداد جاده‌ای در این محدوده نیازمند همکاری استانداری هستیم.



وی اظهار داشت: امکانات جاده‌ای هلال احمر در محور طبس- اصفهان- تهران وجود ندارد و بیشترین حضور نیروهای هلال احمر برای رهاسازی است که با توجه به تصادف اتوبوس‌ها باید در این محدوده نیز پایگاه ایجاد شود.



وی از احداث پایگاه امداد و نجات هلال احمر در مسیر طبس- یزد در محل مسجد شکر خبر داد و افزود: اخیراً خودروی امداد و نجات در این محل مستقر شده اما باز هم فاصله طولانی است.



شهریاری گفت: در مسیر دیهوک- کرمان یک پایگاه هلال احمر به صورت کانکسی راه اندازی شده و چون موقعیت پرخطر و حادثه است می‌طلبد در این مسیر پایگاه احداث شود.



وی تاکید کرد: برای سال آینده پایگاه امدادی ده محمد و سه راهی جعفران به سمت اصفهان از اولویت‌های جمعیت هلال احمر در استان خراسان جنوبی است که مکاتبات آن انجام گرفته و نیازمند همکاری در تأمین منابع استانی هستیم.



مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به استقرار بالگرد امدادی در استان، عنوان کرد: به دلیل نبود آشیانه سال‌ها این موضوع به تعویق افتاده بود که با تلاش و حمایت استانداری اکنون بالگرد هلال احمر به صورت تمام وقت مستقر است.



وی از هزینه‌های سنگین نگهداری این بالگرد یاد کرد و گفت: با توجه به اینکه تنها استانی هستیم که به صورت تمام وقت بالگرد مستقر است باید امکانات زیرساختی و آشیانه این بالگر امدادی سریع‌تر در استان فراهم شود.



شهریاری یادآور شد: در سیل اخیر به وسیله بالگرد امدادی هلال احمر استان چهار نفر در شهرستان درمیان از مرگ حتمی نجات یافتند و در طبس نیز امداد هوایی هلال احمر کمک‌های موثری در امدادرسانی انجام داد.



مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از تحویل سه خودوری امدادی به ارزش ۴۵ میلیارد ریال از اعتبارات مرکزی خبر داد و گفت: برای حادثه پذیری استان یک دستگاه در مسیر شوسف به نهبندان، یک دستگاه در مسجد شکر و یک خودرو نیز در مرکز استان مستقر شده است.



وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در سال گذشته در ۲ بحث پیشگیری و افزایش ضریب ایمنی برای حوادث طبیعی و جاده‌ای و در بحث مقابله با حوادث فعالیت‌های داشته است.



شهریاری با اشاره به بحث پیشگیری و افزایش ضریب ایمنی برای حوادث، گفت: در این راستا آموزش‌های لازم در تفاهم نامه‌های با دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و سایر نهاد ارائه می‌شود.



وی افزود: ضرورت دارد در بحث افزایش آموزش‌های امداد و نجات و کمک‌های اولیه در سر صحنه حوادث، دستگاه‌های اجرایی همکاری کنند چرا که بهترین امدادگر خود مردم هستند که سر صحنه بتوانند کمک‌های اولیه را انجام دهند.



مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: ۶۰ کیلومتر از جاده های استان فاقد پوشش تلفن همراه است که قول مساعد برای رفع این مشکل تا پایان سال از وزیر ارتباطات گرفته شده است.



علی دلگیر افزود: بیشترین عدم پوشش همراه جاده‌ای در سه محور اصلی نهبندان - شهداد، طبس - یزد و طبس - اصفهان و دوراهی عرب آباد به دیهوک است.



وی با بیان اینکه در بسیاری از این محورها برق نیست که کار را سخت می‌کند گفت: هر سایت BTS حدود یکهزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار وات برق نیاز دارد که در صورت تأمین، عدم پوشش در سه محور اصلی استان برطرف خواهد شد و ایجاد نیروگاه که بتواند یک BTS را پاسخگو باشد حدود ۴۰۰ میلیون تومان هزینه دارد.



مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی ادامه داد: در محور طبس - یزد هم اقلیم طوری است که در ساعات یک تا چهار صبح مشکل داریم.



دلگیر با اشاره به افزایش هزینه BTS به یک میلیارد تومان بیان کرد: به خاطر شرایط ارزی سرمایه گذار اپراتور بیشتر تمایل دارد جریمه را پرداخت کرده تا اینکه بخواهد پوشش تلفن را تأمین کند.



وی با بیان اینکه تست مستمر برای پوشش تلفن همراه در جاده‌ها انجام می‌شود گفت: پوشش تلفن همراه در جاده‌های اصلی استان ۹۴.۵ درصد است و اپراتورهای تلفن همراه متعهد هستند در جاده‌های اصلی بین ۲ فرمانداری این پوشش را ایجاد کنند.



مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی بیان کرد: امسال پوشش همراه روستایی برای روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار استان انجام می‌شود.



وی اظهار داشت: پوشش تلفن همراه در روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار در سال جاری تکمیل می‌شود و روستاهای ۶۰ تا ۱۰۰ خانوار هم تا پایان دولت از این پوشش بهره مند خواهند شد.



دلگیر تامین اینترنت پرسرعت روستایی را یکی از برنامه‌های پیش رو در سال جاری عنوان کرد و افزود: این مهم در ۷۰۰ روستای استان انجام شده است و روستاهای بالای ۲۰ خانوار هم در دستور کار هستند.



وی با بیان اینکه تمام هزینه تلفن روستایی باید توسط دولت تامین شود گفت: کل بودجه سال گذشته دولت برای این موضوع ۴۰۰ میلیارد تومان است که وقتی بین ۳۰ استان تقسیم شود سهم ناچیزی به خراسان جنوبی می‌رسد.



مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی ادامه داد: امسال به دنبال تأمین پوشش روستایی از بستر اینترنت هستیم که طبق برنامه از این محل ۷۰ درصد روستاها پوشش تلفن همراه دریافت می‌کنند.



وی بیان کرد: با توجه به اینکه خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است خدمات رسانی سخت بوده اما تلاش می‌کنیم این خدمات انجام شود.



۹۸۹۳ * ۶۰۵۴


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha