این شبکه تلویزیونی امروز (شنبه) در گزارشی افزود: از زمان آغاز جنبش جلیقه زردها در ۱۷ نوامبر سال ۲۰۱۸ (۲۶ ابان ۱۳۹۷)، خیابانها و مغازهها در اطراف شانزه لیزه خالی است و حمل و نقل عمومی متوقف شده و ماههاست که بازاریان در این خیابان بیکار هستند.
«اوتیلیا پیمانتل» (Otilia Pimentel) مدیر یک فروشگاه طلا و جواهر میگوید، در این خیابان بیش از همه چیز پلیس وجود دارد و از حیث مشتریان در عمل چیزی دیده نمیشود.
"بی اف ام تی وی" به کاهش تعداد گردشگران از شانزه لیزه اشاره و اضافه کرد: رهگذران در این خیابان، با این حال دلسرد شده و بدنبال درگیری و تنش بین جلیقه زردها و پلیس آنجا را ترک کردهاند.
کسبه خیابان شانزه لیزه این تنشها را متهم و سعی میکنند به شدت تأثیرات آن را به حداقل برسانند.
«نادین روبین» مدیر فروشگاهی در شانزه لیزه هم که خود متأثر از تأثیرات جنبش جلیقه زردها است، امیدوار است بتواند به سرعت "کار کردن منطقی" را بار دیگر آغاز کند.
"بی اف ان تی وی" در آستانه آغاز تحرکات جلیقه زردها در بیست و نهمین شنبه اعتراضی افزود: روز شنبه مجدداً" به نظر میرسد فضا باید بسیار آرام باشد. برای چندین هفته، خیابانهای پاریس گردشگران خود را از دست داده است، وضعیتی که بازاریان را آزار میدهد.
بیست و هفتم اسفند سال ۹۷ (۱۸ مارس ۲۰۱۹) بود که شبکه رادیویی «یوروپ ۱» فرانسه اعلام کرد: «امانول مکرون» رئیس جمهوری فرانسه پس از خشونتهایی که در جریان هجدهمین هفته اعتراضهای جلیقه زردها در پاریس به وقوع پیوست گفته که میخواهد تظاهرات در خیابان شانزه لیزه را ممنوع اعلام کند.
بدنبال این تصمیم، دولت فرانسه در همان روز، برگزاری هرگونه تظاهرات و تجمع در برخی مناطق حساس شهر پاریس را به طور کامل و رسماً ممنوع اعلام کرد.
«ادوار فیلیپ» نخست وزیر فرانسه در نشستی خبری اعلام کرد: برپایی تجمع و تظاهرات در برخی مناطق حساس پاریس ممنوع است. در صورت شناسایی عناصر افراطی، آنها بلافاصله بازداشت خواهند شد.
صبح همان روز کاخ الیزه با صدور بیانیهای اعلام کرد: پس از درگیری شدید میان نیروهای امنیتی فرانسه و جلیقه زردها که روز شنبه ۱۶ مارس اتفاق افتاد، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه ممکن است با اتخاذ تصمیمات شدیدتر، تظاهرات جلیقه زردها را در خیابان شانزه لیزه ممنوع کند.
معترضان دولت مکرون، در ۱۶ مارس که آن را روز "هشدار" به رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده بودند، به خیابانها آمدند و در تظاهراتی بی سابقه، خشم خود را نسبت به بی تفاوتیهای دولت به خواستههایشان اعلام کردند.
اعتراضهای مردمی به سیاستهای اقتصادی دولت موسوم به جنبش جلیقه زردها که از ۱۷ نوامبر و با جمعیتی حدود ۳۰۰ هزار نفر آغاز شده امروز به بیست ونهمین هفته خود رسید.
اروپام ** ۶۹۸۴ ** ۱۰۷۱
نظر شما