۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۲۷
کد خبر: 83336835
T T
۰ نفر
احداث راه دسترسی دریاچه نمک به بخش خصوصی واگذار شود

قم-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم گفت: برای احداث مسیر دسترسی دریاچه نمک راهی جز ورود بخش خصوصی نبوده و باید انتظارات سرمایه‌گذاران نیز برآورده شود.

به گزارش ایرنا، مهرداد غضنفری روز شنبه در دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در سالن امام جواد (ع) استانداری ادامه داد: طرح‌های مطالعاتی دستگاه‌های استانی در حوزه دریاچه نمک باید با همکاری نهادی علمی و دستگاه‌های مشاور صورت بگیرد.
وی افزود: برای بهره‌برداری از ظرفیت دریاچه نمک در محورهای معدنی، گردشگری و یا استفاده‌های دیگر باید مطالعات جامع صورت بگیرد.


دریاچه نمک در ناحیه شرقی قم و در حد فاصل سه استان قم، سمنان و اصفهان قرار گرفته و بزرگ‌ترین دریاچه فصلی و فراشور کشور است که حدود ۲۰۰ هزار هکتار وسعت داشته و یک سوم آن در محدوده جغرافیایی قم قرار گرفته است.
این دریاچه دارای ساختار زمین شناختی کم نظیر شامل پوسته نمکی و حاشیه باتلاقی است که در سال‌های اخیر به دلیل خشکسالی و تخصیص نیافتن حقابه آن به یکی از کانون‌های فعال ریزگردها در منطقه تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان عنوان کرد: برای اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی اعتباری اختصاص داده نمی‌شود.
غضنفری ابراز کرد: همچنان نوعی ابهام در پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در بین مدیران استان وجود داشته و درک واحدی از این سیاست کلان شکل نگرفته است.
وی با اشاره به طرح تکمیل و توسعه شبکه حمل‌و نقل گفت: از دستور کار خارج شدن مساله فرودگاه قم با تبعات اجتماعی همراه بوده و باید نسبت به احداث و رفع مشکلات آن همت بیشتری گمارده شود.

** رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز در این جلسه، با اشاره مشکلات دریاجه نمک قم گفت: احداث راه دسترسی مهم‌ترین پیش‌نیاز و مساله در استحصال از املاح معدنی و بهره‌برداری از این دریاچه است.
محمود سیجانی همچنین طرح‌های اقتصاد مقاومتی سازمان صمت قم در سال ۹۸ را مورد توجه قرار داد و گفت: احیای ۲۵ واحد راکد صنعتی در پروژه‌های اقتصاد مقاومتی این سازمان در سال جاری قرار دارد.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.


۷۴۰۳ / ‏‬ ۱۱۷۵

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha