به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی استانداری تهران محمد نقی زاده روز یکشنبه در جلسه مدیریت پسماند ملارد در صفادشت اظهار داشت: در رویکرد جدید استانداری، معاونت عمرانی توسعه پایدار استان تهران و گسترش شرکتهای مدیریت پسماند در سطح شهرستانها به عنوان یکی از شاخصهای اصلی نگاه توسعه محور است.
وی افزود: بر این اساس، یکی از محورهای مورد تاکید استانداری تهران در توسعه پایدار شهرها، توجه به مدیریت پسماند است، طبق تکلیفی که برعهده سازمان همیاری شهرداریهای استان تهران قرار دارد، این سازمان، زمینی به مساحت ۷۰ هکتار در منطقه هوشنگ آباد برای مدیریت پسماند صنعتی جانمایی کرده، اما روند احداث آن از سوی سازمان به کندی صورت گرفته است.
تقی زاده تصریح کرد: یکی از موضوعات و چالشهای زیست محیطی جدی پیش روی استان تهران، پسماندهای صنعتی به ویژه ناشی از استقرار صنایع و واحدهای تولیدی یا به عبارتی، شهرکهای صنعتی بوده و تهران را دچار مشکل کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: دربخش پسماندهای خانگی یا عادی، نیازمند تدوین و ارائه طرح جامع پسماند در استان تهران هستیم و طرح جامع علاوه بر داشتن مزایای اقتصادی، اساساً مانع اقدامات جزیرهای و پراکنده در این حوزه میشود.
وی ادامه داد: زمانی که از درآمد پایدار برای شهرداریهای استان تهران صحبت میکنیم، مدیریت پسماند در کنار صرفهجویی در هزینههای جاری، بخشی از همین درآمدهای پایدار را تشکیل میدهند امروزه، مدیریت پسماند در دنیا بخشهای متعددی دارد و شامل تفکیک از مبدأ، حمل و زباله سوزی شده و درآمدهای بعضاً سرشاری را نصیب شهرداریها میکند.
تقی زاده گفت: مهمترین مساله برای استانداری در حوزه مدیریت پسماند، توجه به چالشهای زیستمحیطی و مشکلات مربوط به آلایندگیهای آن است که باید نسبت به رسیدگی به این مهم، عزم جدی داشته باشیم.
ته را م/۳۰۳۶//۱۳۴۸
نظر شما