۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۱۲
کد خبر: 83338910
T T
۱ نفر
معاون سازمان اداری و استخدامی کشور: اغتشاش در مقررات پاشنه آشیل توسعه کشور است

تهران- ایرنا- معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: اغتشاش در مقررات پاشنه آشیل توسعه کشور است چون یکی از مشکلات ما ناشی از بی کیفیت بودن قوانین قلمداد می شود.

به گزارش ایرنا، سید صدرالدین صدری نوش آبادی روز یکشنبه در جلسه شورای اداری استان تهران افزود: یکی از برنامه هایی که در دوره دوم تحول نظام اداری کشور مد نظر قرار گرفته است، بهبود در نظام ها و فناوری مدیریت است.


وی یادآورشد: برای تحقق این برنامه باید وضعیت ما در شاخص حکمروایی که اکنون در رتبه ۱۳۰ در میان ۱۷۰ کشور قرار دارد به کمتر از ۹۲ برسد.


صدری نوش آبادی اظهارداشت: یکی دیگر از هدف های تحقق این برنامه، افزایش مقدار صدک شاخص کیفیت مقررات است که باید از ۹.۱۳ به ۴۰ برسد.


معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: یکی دیگر از برنامه پیش بینی شده برای مرحله دوم اصلاح نظام اداری کشور مهندس نقش و ساختار دولت است که باید تا پایان سال ۹۹، ۱۲ درصد حجم آن کوچک شود.


وی چابک سازی را مغایر با کوچک سازی خواند و چابک سازی دولت را به معنای درست و منطقی سازی ساختار آن برشمرد.


صدری نوش آبادی اعلام کرد: یکی دیگر از برنامه های اصلاح نظام اداری توسعه دولت الکترونیک و هوشمند سازی است، اکنون در سطح جهان جایگاه خوبی نداریم و باید تا پایان سال ۹۹، ۳۰ رتبه ارتقا پیدا کنیم.


معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه سومین برنامه دومین دوره تحول نظام اداری، ارائه خدمات در فضای رقابتی است گفت: به این طریق قصد افزایش واگذاری تصدی گری ها به بخش خصوصی را داریم در حالی که واگذاری تصدی گری ها از ابتدای برنامه چهارم توسعه وارد ادبیات ما شده است اما در عمل، عملکرد خوبی نداریم.


وی خاطرنشان کرد: در این دوره باید تا پایان سال ۹۹، ۵۰ درصد از واحدهای عملیاتی بر اساس قیمت تمام شده فعالیت کنند، کیفیت خدمات دولتی حداقل به میزان ۳۰ درصد افزایش و هزینه های تمام شده ۳۰ درصد کاهش یابد.


صدری نوش آبادی چهارمین برنامه این دوره اصلاح نظام اداری را مدیریت سرمایه انسانی خواند و ادامه داد: به تبع کوچک شدن ۱۲ درصدی حجم دولت، ۱۲ درصد از نیروهای انسانی نیز باید کاهش یابد، شاخص های مدیران کنونی ۶۰ درصد با نیم رخ شایستگی عمومی مدیریت منطبق و هشت سال سن متوسط آنان کمتر شود و ۳۰ درصد مدیران را بانوان تشکیل دهند.


معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور توسعه فرهنگ سازمانی را از دیگر برنامه های اصلاح نظام اداری برشمرد و گفت: هدف این برنامه ارتقای ۱۰ درصدی مولفه های فرهنگ سازمانی است.


وی دیگر برنامه این اصلاح نظام اداری را صیانت از حقوق شهروندان در نظام اداری اعلام و بیان کرد: افزایش ۴۰ درصدی سطح رضایتمندی مردم از دستگاه ها، کاهش میزان شکایت شهروندان تا ۴۰ درصد وضعیت موجود و بهبود رتبه شاخص سرمایه اجماعی از ۴۰ تا ۵۰ اهداف این برنامه تا سال ۹۹ محسوب می شوند.


صدری نوش آبادی دیگر برنامه اصلاح نظام اداری را ارتقای پاسخگویی، شفافیت و مقابله با فساد در نظام اداری برشمرد و افزود: میزان کنترل فساد در نظام اداری باید از ۲۵ درصد کنونی به ۵۰، نمره شاخص ادارک از نبود فساد از ۳۰ به ۴۵ و بهبود شاخص پاسخگویی دستگاه ها از ۱۱.۳۰ تا ۴۵ درصد برسد.


معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور مدیریت بهره وری نظام اداری و اجرایی را دیگر برنامه اصلاح نظام اداری و استخدامی خواند و هدف آن را دستیابی به سهم ۳۵ درصدی رشد اقتصادی از محل ارتقای بهره وری و کاهش ۱۵ درصدی هزینه های دولت با ارتقای کیفیت خدمات اعلام کرد.


وی نظارت و ارزیابی را دیگر برنامه های پیش بینی شده در این زمینه برشمرد و بیان کد: افزایش میزان تحقق اهداف و اجرای قوانین و مقررات به ۶۵ درصد وضعیت کنونی تا سال ۹۹ هدف این برنامه است اگرچه این رقم نیز عدد مطلوبی نیست.


صدری نوش آبادی افزود: دوره اول تحول اداری در دولت تدبیر و امید از سال ۹۴ تا ۹۶ در قالب هشت برنامه اجرا شد و دوره دوم این برنامه نیز از سال ۹۷ تا ۹۹ با ۱۰ برنامه در دست اجراست.


معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: نظام اداری در کنار سایر بخش ها، باید دیده شود، چون روغن چرخ دنده های سایر بخش ها به شمار می رود و به عنوان پیشران و تسهیل کننده برنامه ها شناخته می شود.


تهرام/۳۰۰۱//‏۱۳۴۸

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha