مجتبی گلی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هفت تیم کارشناسی روزانه در مناطق مختلف شاهرود و چهار پست دامپزشکی مستقر در بسطام، بیارجمند، طرود، و خارتوران اقدامهای کنترل، نظارت، بازرسی، واکسیناسیون و سم پاشی دام و دامداریها را انجام میدهند.
گلی با بیان اینکه هشت هزار لیتر سم ضد کنه از ابتدای سال ۹۸ بین دامداران شاهرود توزیع شده است، تاکید کرد: استفاده از حمام ضد کنه برای دامها، سم پاشی آغلها و سامان دهی کشتار در روستاهای دوردست در این شهرستان از جمله برخی اقدامات انجام شده در این راستا است.
وی ادامه داد: در مناطق محروم و دور افتاده این شهرستان نیز با همکاری جهاد کشاورزی ۱۲ کارگاه و کلاس آموزشی برای دامداران برگزار شده است و این امر به صورت مستمر ادامه دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهرود گفت: دامداریهای نزدیک شهر شاهرود با کنترل و بازرسی کارشناسان این اداره ملزم به کشتار دامهای خود در کشتارگاه شاهرود هستند و در مناطق دور افتاده مکانهای مناسب برای این امر اختصاص یافته است.
گلی با اشاره به اینکه با بازرسی و اقدامات مناسب نواقص موجود در کشتارگاه بسطام نیز رفع شده است، تاکید کرد: سه تیم کارشناسی و بازرسی همه روزه در سطح شهر شاهرود از قصابیها و دامدادی ها کنترل و بازدید میکنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شاهرود گفت: مردم با خیال آسوده از لاشه دارای مهر بهداشتی شبکه دامپزشکی استفاده کنند و چنان چه در قصابی و یا هر مکان دیگری لاشهای بدون مهر و تاییدیه بهداشتی یافتند، به دامپزشکی گزارش دهند تا اقدام لازم صورت پذیرد.
وی افزود: تلفن ۳۲۳۹۲۰۹۶ شبکه دامپزشکی شاهرود در تمام طول شبانه روز آماده دریافت گزارشها، نظرات، پیشنهادات و شکایات مردم است تا در همان ساعت موارد بررسی و تیم کارشناسی به مکانهای اعلام شده اعزام شوند.
شهرستان شاهرود ۲۳۰ هزار رأس دام سبک و ۱۸ هزار رأس دام سنگین دارد.
۷۳۵۸/۶۱۰۳