ارایه خدمت از سوی مرکز دولتی «ام‌آرآی» سمنان، شاید وقتی دیگر

سمنان - ایرنا - ارایه خدمات تصویربرداری تشخیصی پزشکی با دستگاه «ام‌آرآی» (MRI) به طور شبانه‌روزی و با نرخ دولتی مطالبه مردمی در سمنان محسوب می‌شود که تحقق آن نیازمند نگاه ویژه مسوولان در تامین اعتبار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علم پزشکی برای تشخیص بیماری و انتخاب درمان مناسب به در اختیار داشتن اطلاعات دقیق از بیماری فرد وابسته است که بخش زیادی از این داده‌ها در کنار خوداظهاری بیمار، از طریق انجام آزمایش‌های تشخیصی و تصویربرداری با دستگاه‌های «ام‌آرآی» و «سی‌تی‌اسکن» به دست می‌آید.

خدمت تشخیصی تصویربرداری با دستگاه‌های «ام‌آرآی» در مرکز استان سمنان فقط توسط بخش خصوصی ارایه می‌شود و بیماران را متحمل هزینه زیادی می‌کند؛ طوری که بیمار در کنار تحمل درد بیماری، از هزینه‌های بالای درمان نیز رنج می‌برد.

اختلاف چشمگیر تعرفه دولتی با خصوصی برای خدمتی یکسان

محمودی خانمی سالمند و یکی از بیماران نیازمند تصویربرداری با دستگاه‌های «ام‌آرآی» برای تشخیص بیماری روی پنجه‌های پا، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مرکز تصویربرداری سمنان در اختیار بخش خصوصی است و برای عکس از پنجه‌های پا باید بیش از ۲۱ میلیون ریال پرداخت کنم.

وی ادامه داد: با حقوق بازنشستگی نمی‌دانم چگونه با چهار نوه و پسر و عروس گذران زندگی کنم و هم هزینه‌های کمرشکن درمان را پراخت کنم.

ارایه خدمت از سوی مرکز دولتی «ام‌آرآی» سمنان، شاید وقتی دیگر

هزینه یک میلیون ریالی کجا و هزینه ۲۱ میلیون ریالی کجا

این خانم بیمار اضافه کرد: هزینه تصویربرداری پنجه پا با دستگاه‌های «ام‌آرآی» برای تشخیص، در بخش دولتی حدود یک میلیون ریال است، در حالیکه اکنون در بخش خصوصی باید بیش از ۲۱ میلیون ریال پرداخت شود و این موضوع منصفانه نیست.

محمودی از خبرنگار ایرنا خواست تا صدایش را به گوش مسوولان برساند که مرکز دولتی تصویربرداری با دستگاه‌های «ام‌آرآی» در سمنان را برای عموم مردم فعال کنند تا شهروندان از خدمات موجود استفاده کنند و متحمل هزینه اضافی نشود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابرپروژه مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان استان سمنان در وسعت ۶ هزار مترمربع به ارزش ۹ هزار میلیارد ریال با ۵۲ تخت بستری و بخش‌های تصویربرداری، آزمایشگاه، پزشکی هسته‌ای، غربالگری سرطان، «ام‌آرآی»، شیمی‌درمانی سرپایی و بستری، رادیوتراپی، یددرمانی و براکی‌تراپی در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسید، اما بخش تصویربرداری «ام‌آرآی» برای عموم مردم در دسترس نیست و خدمات این بخش مشمول بیماران بستری می‌شود. این موضوع گلایه مردمی را به همراه داشته و مطالبه شهروندان شبانه‌روزی شدن این مرکز و ارایه خدمات به عموم مردم است.

دستگاه تصویربرداری «ام‌آرآی» مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان استان سمنان از نوع ۱.۵ تسلا و بدون محدودیت وزنی است.

پیگیری برای ارایه خدمت با نرخ دولتی

استان سمنان به دلیل گستردگی ۲ دانشگاه علوم پزشکی دارد که ۶ شهرستان سمنان، دامغان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار و آرادان زیر پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان است و اکنون فقط یک دستگاه تصویربرداری «ام‌آرآی» در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان در شهرستان دامغان با تعرفه دولتی خدمت ارائه می‌کند که به دلیل دور بودن دیگر شهرستان‌ها از لحاظ مسافتی، بیماران دسترسی آسانی به این مرکز ندارند و انتظار می‌رود با توجه به گستردگی استان سمنان شبانه‌روزی شدن مرکز تصویربرداری «ام‌آرآی» مرکز این استان در دستور کار قرار بگیرد.

ارایه خدمت از سوی مرکز دولتی «ام‌آرآی» سمنان، شاید وقتی دیگر

چندی پیش رییس دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان در نشست خبری گفت: امضای قرارداد با بخش خصوصی برای ارتقای خدمت‌رسانی به شهروندان در زمینه‌های مختلف تصویربرداری از جمله «ام‌آرآی» به طور شبانه‌روزی در مرکز درمان سرطان البته با نرخ دولتی در دست پیگیری است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: تحقق مطالبه مردمی مبنی بر شبانه‌روزی شدن مرکز تصویربرداری «ام‌آرآی» با نرخ دولتی در دست پیگیری است.

نبود شرکت خصوصی قدرتمند برای مشارکت در مناقصه

کارن یحیایی افزود: برگزاری آگهی مناقصه برای برون‌سپاری خدمات و شبانه‌روزی شدن مرکز تصویربرداری «ام‌آرآی» با نرخ دولتی در دست اقدام است، اما سمنان شرکت خصوصی قدرتمند در زمینه پشتیبانی این مرکز تصویربرداری ندارد.

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تمام اهتمام خود را به کار گرفته تا حداکثر پیش از پایان سال ۱۴۰۳ مرکز تصویربرداری «ام‌آرآی» سمنان به طور شبانه‌روزی و با نرخ دولتی به شهروندان خدمات ارایه دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، استان پهناور سمنان با توجه به تنوع اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مسیر زائران امام رضا(ع) سالانه پذیرای ۲۰ میلیون مسافر و گردشگر است که ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی این استان مختص مردمان این دیار نیست بلکه ارائه دهنده خدمات به مسافران و گردشگران نقاط مختلف کشور و خارج از کشور به دلیل قرارگیری در مسیر حرم امام رضا(ع) و حرم حضرت معصومه(ع) و همجواری با هفت استان مهم کشور محسوب می‌شود که این شرایط اهمیت توجه به خدمات بهداشتی و درمانی را دوچندان می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha