۱۴ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۰
کد خبر: 83339895
T T
۰ نفر
بازگشت به گفتمان امام خمینی (ره) راه برون رفت از مشکلات است

تهران- ایرنا- معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: در تمامی عرصه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی نیازمند بازگشت به گفتمان حضرت امام خمینی (ره) با تکیه بر رویکرد ایشان به مردم سلاری و رای مردم هستیم.

«عیسی علیزاده» روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش عنوان کرد: در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسیرهای گوناگونی برای حل امور درپیش گرفته شده است در حالی که بازگشت به گفتمان و اندنیشه های حضرت امام (ره) بیش از پیش احساس می شود.


وی افزود: بسیاری از مشکلات حوزه های فرهنگی به خاطر از دور شدن از این فضا شکل گرفته است از این رو چه مسئولان و چه مردم باید به این گفتمان بازگشته و آرمان های دوره نخست انقلاب را سرلوحه خود قرار دهند.


علیزاده با اشاره به میراث برجای مانده از امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب، تصریح کرد: اهمیت میراث برجای مانده از یک رهبر و مصلح اجتماعی میراثی است که به رغم گذشت سال ها دستخوش تغییر قرار نگرفته و برخلاف تحولات، پابرجا مانده باشد. از این رو مهمترین دستاورد امام (ره) و انقلاب اسلامی برای مردم ایران خودباوری است که هنوز پس از سال ها رحلت ایشان مردم ایران آن را سرلوحه خود قرار داده و به نتایج ارزشمند و فراوانی در حوزه های گوناگون دست یافته اند.


وی افزود: رهبری یک جامعه باید قدرت تغییر فرهنگ جامعه به معنای تغییر نگرش، ارزش و باورها را نیز داشته باشد که در این زمینه حضرت امام (ره) بسیاری از ارزش و باورهای از دست رفته را به جای خود بازگرداند. برای نمونه اشرافی گری که تا پیش از انقلاب ارزش تلقی می شد با پیروزی انقلاب اسلامی به نوعی تغییر کرد و جای خود را به ساده زیستی و همسویی با مردم داد.


معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی به دیگر میراث امام خمینی (ره) به الگوی ماندگار شخصیتی امام اشاره کرد و گفت: رهبر قدرتمند از خود الگویی ماندگار بر جای می گذارد چنانچه امام (ره) نیز با شخصیت ماندگار و الگویی که از خود برجای گذاشت، هنوز پس از گذشت سال ها مورد توجه قرار دارد.



تکیه امام (ره) بر مردم سالاری و سرمایه اجتماعی


معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تکیه بر قدرت اجتماعی و سرمایه اجتماعی را از دیگر ویژگی های بارز بنیانگذار انقلاب اسلامی دانست و افزود: حضرت امام (ره) تاکید ویژه بر استفاده از سرمایه اجتماعی داشت و بدون دارا بودن دولت نظامی از سرمایه اجتماعی مردم استفاده کرد.


علیزاده با اشاره به اینکه نماد مردم سالاری در تمامی کشورها تاثیر مردم در تعیین سرنوشت خود است، اظهار داشت: گاهی برخی افراد و نمایندگانی که متولی مردم سالاری در کشور هستند دچار انحرافاتی در اجرای این اصل می شوند در حالی امام (ره) در تمامی سال های رهبری هیچ گاه از این خط مشی سیاسی عدول نکرد و استثنا قائل نشد.


وی گفت: نشانه های تاکید امام (ره) بر مردم سالاری را در مجلس خبرگان و حتی تصمیم مردم در انتخاب ولی فقیه نیز شاهد هستیم. وجود مجلس شورای اسلامی و شوراها نیز نشانه پایبندی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی به رای مردم است.


دانام **۹۲۸۳**۲۰۲۱**

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha