ابراهیم صالحی عمران در گفت وگو با گروه دانشگاه و آموزش ایرنا به ویژگیهای شخصیتی امام خمینی (ره) اشاره و عنوان کرد: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی و امام (ره) حرکت کشور به سوی استقلال در عرصههای مختلف بود.
وی افزود: ورود استقلال به حوزه دانشگاه و علم باعث بروز پیشرفتهای بزرگی شده است در حالی که تا پیش از آن دانشگاههای کشور به شدت به سایر کشورها وابسته بودند.
صالحی عمران تصریح کرد: اگرچه تبادلات علمی بین المللی کشور قابل نقض نیست اما دارا بودن اعتماد به نفس و کار علمی مستقل و توانمند در این زمینه نقش مهمی در جایگاه علمی کشور دارد. پس از انقلاب اسلامی شاخصهای گوناگون علمی رشد محسوس و چشمگیری داشت.
وی تاکید کرد: پس از انقلاب رشتههای گوناگون دانشگاهی ایجاد شد و تربیت نیروی انسانی متخصص در دستور کار قرار گرفت در حالی که تا پیش از آن نیروهای متخصص از خارج وارد میشدند و دانشگاهها در شرایط وابستهای به صورت محدود فعالیت میکردند. پژوهش و تحقیقات نیز در این شرایط جایگاهی نداشت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در ادامه با اشاره به رشد مقالات علمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور، گفت: اعتماد به نفس اساتید و دانشجویان میراث عظیمی است که رهاورد اندیشهها و شخصیت امام خمینی (ره) به شمار میرود. استقلال دانشگاه و رشد مراکز علمی پس از انقلاب ایران را در رده بندیهای علمی جهان قرار داده است.
** برگزاری رفراندوم؛ نشانی از اهمیت مردم سالاری در نگاه امام (ره)
صالحی عمران در ادامه با تاکید بر دیدگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی در باره مردم سالاری و اهمیت رأی مردم در اداره کشور عنوان کرد: امام راحل (ره) صاحب حکومت و دارای اختیارات عمل بسیاری بودند در حالی که پس از مدتی با برگزاری رفراندوم، انتخاب را به عهده مردم گذاشت.
وی گفت: اعتماد امام خمینی (ره) به رأی مردم را میتوان در مشی ایشان به خوبی مشاهده کرد. ادبیات مردم سالاری وی حکومتی بر پایه همکاری و رأی مردم بنیان گذاشت.
دانام **۹۲۸۳** ۱۲۰۰
نظر شما