به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، «احمد نجاتیان اظهارداشت: با هدف تأیید صلاحیت شاغلان حرفه پرستاری و گروههای مرتبط و همگام ساختن خدمات پرستاری کشور با استاندارد و معیارهای جهانی، صدور پروانه صلاحیت حرفهای پرستاران و گروههای مرتبط در سال ۱۳۹۴ آغاز شد.
وی افزود: تاکنون در چهار مرحله، حدود ۳۰ هزار پروانه صلاحیت حرفهای برای مدیران پرستاری صف تا ستاد، فارغ التحصیلان گروههای پرستاری تا سال ۱۳۸۵، اعضای هیأت علمی و مسئولان فنی و پرستاران شاغل در مراکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل صادر شده است.
مدیر کل دفتر توانمندسازی و بهره وری نیروی انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: به تدریج در مدت زمان سه تا چهار سال تمامی پرستاران، پروانه صلاحیت حرفهای دریافت میکنند.
نجاتیان یادآور شد: تاکنون صدور پروانه صلاحیت حرفهای به صورت دستی انجام میشد که با راه اندازی سامانه کشوری، کار ثبت نام و صدور این پروانه از طریق این سامانه انجام میشود.
وی تصریح کرد: پروانه صلاحیت حرفهای پرستاری، مدرکی است که صلاحیت فرد را برای انجام خدمات پرستاری نشان میدهد و از ورود افراد بدون صلاحیت به حرفه پرستاری جلوگیری میکند.
مدیر کل دفترتوانمندسازی و بهره وری نیروی انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت به هماهنگیهای انجام شده با مرکز سنجش آموزش پزشکی و بوردهای منطقهای اشاره کرد و گفت: در نیمه دوم سال ۹۸ نخستین آزمون صلاحیت حرفهای برگزار میشود و دانش آموختگان جدید پرستاری و افرادی که دورههای بازآموزی خود را تکمیل نکردهاند، میتوانند در این آزمون شرکت کنند.
دانام **۹۲۸۳** ۱۳۳۶
نظر شما