به گزارش خبرگزاری رویترز، در بیانیه مشترک این کمیساریا و سازمان بین المللی مهاجرت، بر ضرورت کمک به کشورهای میزبان این آوارگان که بیشتر شامل کشورهای آمریکای لاتین و در راس آنها کلمبیا، پرو، شیلی، اکوادور، برزیل و آرژانتین هستند، تأکید شده است.
بانک مرکزی ونزوئلا هشتم خردادماه نرخ تورم در این کشور در سال ۲۰۱۸ میلادی را ۱۳۰ هزار و ۶۰ درصد اعلام کرد.
ونزوئلا چندین سال است که در نتیجه تحریم های یکجانبه آمریکا با مشکلات شدید اقتصادی و تورم افسارگسیخته رو به رو بوده و پس از روی کار آمدن دولت ترامپ در آمریکا و اعمال تحریم های این کشور، اوضاع سیاسی و اقتصادی آن بحرانی تر شده است.
دولت آمریکا در ادامه اعمال تحریم های خود علیه دولت «نیکلاس مادورو» که واشنگتن آن را به رسمیت نمی شناسد، ۲۸ ژانویه (۸ بهمن) شرکت نفتی دولتی پترولئوس دی ونزوئلا (PDVSA) را تحریم کرد؛ اقدامی که مشکلات اقتصادی این کشور آمریکای جنوبی را تشدید کرد.
دولت ترامپ تنها بحران اقتصادی ونزوئلا را تشدید نکرده، بلکه با به رسمیت شناختن «خوان گوایدو» رئیس مجلس ملی ونزوئلا و رئیس جمهوری خودخوانده و حمایت بی دریغ از آن و تهدید به حمله نظامی علیه دولت مادورو، به بحران سیاسی در این کشور دامن زده است.
ونزوئلا از ۲۳ ژانویه (۳ بهمن) که «خوان گوایدو» خود را به عنوان رییس جمهوری موقت معرفی کرد، بحرانی است.
پس از این واقعه، هرچند آمریکا، پارلمان اروپا و بسیاری از کشورهای اروپایی، وی را به عنوان رییس جمهوری موقت ونزوئلا به رسمیت شناختند، اما کوبا به همراه ایران، ترکیه، روسیه و بولیوی، با کودتا خواندن این اقدام گوایدو، از مادورو حمایت کردهاند.
شبس **۹۳۶۳**۱۶۱۳
نظر شما