۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۸
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 83343669
T T
۰ نفر
سفره های افطار امامزادگان کردستان میزبان بیش از چهار هزار نفر بودند

سنندج - ایرنا - مدیر کل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: از اول تا پایان ماه مبارک رمضان و در قالب طرح ضیافت الهی بیش از چهار هزار و ۵۰۰ نفر از نیازمندان استان مهمان سفره های افطاری امامزادگان و بقاع متبرکه استان شدند.

حجت الاسلام مصطفی نوروزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از اول ماه مبارک رمضان و همزمان با آغاز طرح ضیافت الهی در استان بیش از ۱۰۰ سفره افطاری از محل نیات واقفان در مساجد، امامزاده ها و بقاع متبرکه استان دایر و چهار و ۵۰۰ نفر نیازمند اطعام شدند.


وی افزود: سفره های افطاری اوقاف و امور خیریه کردستان رمضان امسال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه در شهرستان های سنندج، قروه و بیجار و ۱۱ مسجد دارای موقوفه استان بر پا شد.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان همچنین با اشاره به برپایی خیمه های معرفت در جوار امزادگان در طول ماه مبارک، اضافه کرد: غرفه های دایر شده در قالب این خیمه‌ها هر روز میزبان زائران بودند و در مجموع چهار هزار نفر بازدید کننده داشتند.


وی یادآور شد: در طول ماه مبارک رمضان همچنین هر روز ۶ ساعت کلاس کرسی تفسیر با دعوت از مفسر قران کریم در بقاع متبرکه و امامزادگان برگزار شد و در مجموع ۹ هزار نفر از این کلاس‌ها بهره مند شدند.


حجت الاسلام نوروزی با اشاره به اینکه برگزاری پنج محفل ترتیل خوانی و جز خوانی قرآن از دیگر برنامه‌های طرح ضیافت الهی بود، گفت: هر روز به صورت میانگین یک هزار و ۵۰۰ نفر در این محافل حضور پیدا کردند.


وی اعزام ۱۱ نفر مبلغ به مناطق محروم شهرستان های قروه و بیجار را از دیگر برنامه‌ها اعلام کرد و یادآور شد: مبلغان اعزامی در این ایام با حضور در مساجد و امامزاده ها به بیان فیوضات و برکات این ماه مبارک پرداختند.


طرح ضیافت الهی هر سال در ماه مبارک رمضان و به منظور تقویت باورها، اعتقادات و ایجاد فضای معنوی در جامعه و بهره گیری از ظرفیت این ماه در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان اجرا می‌شود.
امسال امامزاده گان هاجر خاتون، امامزاده سید جلال الدین مشهور به بابا گرگر، آیت الله فاضل گروسی، امامزاده عقیل، فاطمه و زینب و پیرتاج میزبان طرح هستند.
۲ هزار و ۵۰ مسجد و ۷۰ مکان مذهبی اعم از آرامگاه، مقبره و امامزاده و مکان استقرار چهار قرآن تاریخی در استان کردستان وجود دارد.


۷۳۴۸/‌۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha