۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۳
کد خبر: 83343855
T T
۰ نفر
رزمایش جنگ فضایی با مشارکت نیروهای سه گانه هند برگزار می شود

دهلی نو-ایرنا- نخستین رزمایش شبیه سازی شده جنگ فضایی با عنوان "ایند اسپیس اکس "با مشارکت نیروهای سه گانه ارتش و شرکت های دفاعی دولتی و خصوصی هند برگزار می شود.

روزنامه تایمز او ایندیا روز شنبه در گزارشی نوشت این رزمایش در حالی برگزار می‌شود که هند چندی پیش یک ماهواره را با یک موشک در فضا هدف قرار داد.


به گفته مقامات هندی، هدف از انجام این رزمایش آمادگی هند برای محافظت از منافع و دارایی‌های خود در فضا در مقابل تهدید سایر کشورها مانند چین است.


یک مقام ارشد دولتی هند گفت: فضای خارجی زمین به سوی نظامی شدن پیش می‌رود و رقابت‌ها در این بخش افزایش یافته است. هدف اصلی رزمایش که ماه آینده برگزار خواهد شد بررسی و ایجاد توانایی‌ها در عرصه فضا و دفاع از منافع ملی هند است.


یک مقام دیگر هندی اظهار داشت، هند نیازمند یک نیروی بازدارنده قوی در بخش فضا برای مقابله با اقدام رقبا در مختل کردن ارتباط میان نیروهای مسلح هند می‌باشد.


چین در سال ۲۰۰۷ به تکنولوژی هدف قراردادن ماهواره در فضا دست یافت. این کشور از آن سال تاکنون سلاح‌های مختلفی که می‌توانند در فضا مورد استفاده قرار گیرند را تولید کرده است. هفته گذشته چین یک موشک به همراه هفت ماهواره را از یک کشتی به فضا پرتاب کرد.


هند با وجود داشتن یک برنامه غیر نظامی فضایی و موفقیت در پرتاب بیش از ۱۰۰ ماهواره به فضا، با چین در عرصه فضایی فاصله زیادی دارد. این کشور تاکنون دو ماهواره نظامی به فضا پرتاب کرده است اما ارتش هند برای رفع نیازهای خود در دریافت تصاویر ماهواره‌ای، از سایر ماهواره‌های غیر نظامی ساخت این کشور استفاده می‌کند.


دو ماه پیش بود که هند در آزمایشی جدید، یک ماهواره فعال در فضا را با یک موشک ضد ماهواره منهدم کرد. هند چهارمین کشوری است که دست به چنین آزمایشی می‌زند.پیش از این آمریکا، روسیه و چین از فناوری حمله موشکی به ماهواره برخوردار بودند.


هند در سال‌های طولانی بودجه برنامه‌های فضایی خود را تأمین کرده است. این کشور به شرکت‌های خصوصی اجازه داده است تا با استفاده از موشک‌های سازمان تحقیقات هوا و فضای هند (ای سرو)، ماهواره‌های خود را به فضا ارسال کنند اما هند به دنبال اهداف بزرگ‌تری می‌باشد.


هند هم اکنون به چندین موفقیت بزرگ در عرصه فضا دست یافته است. این کشور چندین ماهواره تصویر برداری از زمین را به فضا پرتاب کرده است و یک فضا پیما را با موفقیت در مدار کره مریخ قرار داده است.


آساق **۲۶۷**۱۶۰۰

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha