محمدعلی طالبی در این جلسه با بیان اینکه یکی از برنامههای مهم دولت توجه به استفاده از فناوری در بخشهای مختلف است افزود: راه اندازی این کارخانه برای و استقرار استار تاپها و راهاندازی خط تولید محصولات و خدمات فناورانه بسیار ضروری است.
وی ادامه داد: تاکنون برای اجرایی شدن آن با همکاری بخشهای مختلف و پیگیری برخی دلسوزان اقدامهای خوبی انجام شده ولی باید با جدیت بر حسب ضرورت فعالیتهای بهتر و بی شاری صورت گیرد تا شاهد راه اندازی این کارخانه در استان باشیم.
استاندار یزد تاکید کرد: وجود این کارخانه نقش مهمی در تحقق ایدههای نوآورانه جوانان تحصیل کرده و خلاق استان به کسب و کارهای دانش بنیان دارد و موجب ایجاد تولید، اشتغال و خدمت بیشتر به توسعه یزد دارد.
طالبی گفت: زمینههای خوبی برای توسعه استان با بهره گیری از جوانان دارای انگیزه و توانمند در فضای فناوری و دانش روز وجود دارد که باید با برنامه ریزی توسط شورای فناوری از تمام ظرفیتها بنحو مناسب استفاده کرد.
همچنین رئیس دانشگاه یزد گفت: بهره گیری از دانش روز دنیا و جذب و جلب جوانان برای ورود به شرکتهای دانش بنیان با استفاده از دستگاههای مختلف و ایجاد کارآفرینی مولد و مفید جزو رسالتهای دانشگاه است.
محمد صالح اولیا افزود: دانشگاه با همکاری بخشهای مختلف موظف به ایجاد انگیزه و زمینه لازم برای جلب دانشجویان و مشارکت در برنامههای علمی و فناورانه در راستای ایجاد اشتغال و کار و فعالیت است.
وی خاطر نشان کرد: در این خصوص در سالهای گذشته اقدامهای خوبی در استان انجام گرفته و این روند رو به رشد با همکاری دانشگاهیان و دانشجویان با قوت ادامه دارد.
در این جلسه بر ضررت پیگیری کارخانه نوآوری با همکاری برخی دستگاههای اجرایی و توسط بخش خصوصی و همراهی مسئولان تاکید شد.
این استان با ۸۰ شرکت دانش بنیان دارای مجوز رسمی در این حوزه به نسبت سرانه جمعیت در کشور رتبه سوم را از این لحاظ دارد.
در میان مؤسسههای دانش بنیان، بیشترین سهم مربوط به شرکتهای آی. سی. تی است و از این نظر یزد رتبه دوم کشور را دارد.
۷۵۳۶/ ۶۱۹۷
نظر شما