خسروعمرانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این میزان ۲۰۰ هکتار مزرعه و ۴۰۰ هکتار باغ است که به صورت پراکنده دچار خسارت شده است.
وی بیان کرد: از ۳۱ فروردین همزمان با آغاز مرحله دوم مبارزه با هجوم ملخ ها تاکنون در سطح ۸۸ هزار هکتار مبارزه با این آفت در استان بوشهر انجام شده است.
عمرانی اظهار داشت: علاوه بر مناطق آلوده شامل شهرستان های دیلم، گناوه، دشتی، دیر، تنگستان، دشتستان این آفت به بخش محدودی از شهرستان جم و مناطقی از جمله بوشکان، ارم، کلمه در دشتستان و دشت پلنگ در دشتی نیز سرایت کرده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورز ی استان بوشهر گفت: تاکنون برای این میزان مبارزه ۵۰ تن سم مصرف شده و ۱۵۰ گروه سمپاش و ۳۶ گروه ردیاب در استان فعال هستند.
وی یادآور شد: مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان بوشهر تا پایان تیرماه ادامه دارد و منتظر ورود گروه جدید این آفت ها هستیم.
عمرانی گفت: تاکنون از اعتبارات ملی ۱۰ میلیارد ریال و استانی ۱۸ میلیارد ریال به مبارزه با ملخ تخصیص یافته است و علاوه براین از این همکاری دستگاه های اجرایی در تجهیز فرودگاه و تامین نیروی کار نیز وجود دارد.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر ملخ ها بالغ شده و عملیات مبارزه به صورت شبانه باید انجام شود، ورود ملخ ها به مناطق جدید و همجواری آنها با باغ ها و نخیلات از مهمترین مشکلات و نگرانی های در بخش مبارزه با این آفت است.
۶۰۴۷/۶۰۴۳
نظر شما