مهدی نوروزی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه بسیاری از بزهکاری های اجتماعی از مسایل اقتصادی تاثیر می پذیرد، گفت: بخشی از اقدام به خودکشی و تصادف های ساختگی و صدها بزهکاری دیگر با اجرای طرح روانشناس خانواده قابل حل است.
نوروزی تصریح کرد: طرح های روانشناسی و توجه به سلامت روحی خانواده ها به معنی واقعی در کشور مورد تجزیه و تحلیل قرار نگرفته و به همین دلیل شاهد رویش بزهکاری های اجتماعی در کشور هستیم.
وی اضافه کرد: کنترل آسیب های اجتماعی در جامعه نیازمند آموزش است و باید برای کاهش نزاع با توجه به سلامت روحی در کشور تلاش کرد.
مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان تصریح کرد: با توجه به فشارهای اقتصادی، مردم با فشارهای روحی و روانی زیادی دست و پنجه نرم می کنند که باید در این شرایط حساس مسئولان مربوط برای کاهش این فشارها اقدام کنند.
وی گفت: خشونت و نزاع با اجرای اصول آموزش های تربیتی خنثی می شود و تمامی خانواده های ایرانی در هر سنی و جایگاهی که قرار دارند نیازمند روانشناس هستند.
وی با اشاره به اینکه طرح های خوبی چند سال گذشته برای پیشگیری و کاهش بیماری های جسمی در جامعه اجرا شد، اما دولت در کنار توجه به این مساله به مقوله سلامت روحی هم توجه کند، افزود: والدین، در کنار توجه به سلامت جسمانی به منظور کاهش بزهکاری اجتماعی، به سلامت روحی فرزندان خود توجه کنند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان خاطر نشان کرد: طرح روانشناس خانواده از اقدام های مثبت برای رفع مشکلات روحی و روانی در جامعه است که دولت باید با جدیت آن را اجرا کند.
آمار نزاع استان سمنان در سال ۹۷ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته پنج درصد افزایش یافت؛ یک هزار و ۵۰۰ نفر از مراجعان نزاع در سال ۹۷ به مراکز پزشکی قانونی سمنان زن و ۲ هزار و ۳۰۰ نفر دیگر مرد بودند.
۷۳۳۹/۶۱۰۳