۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۱۹
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 83345784
T T
۰ نفر
ارتباط با اقلیم ظرفیتی مناسب برای تقویت گردشگری سلامت است
بهمن مرادنیا استاندار کردستان

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: همسایگی و ارتباط این استان با اقلیم کردستان عراق بهترین ظرفیت برای توسعه گردشگری سلامت به شمار می رود که تحقق آن نیازمند توجه و حمایت بیشتر مسئولان کشوری است.

بهمن مرادنیا روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: تقویت گردشگری سلامت کمک شایانی به اقتصاد استان می کند اما مشکل موجود در این زمینه کمبود امکانات درمانی در این استان نسبت به سایر استان های کشور است.


وی از مسئولان کشوری بویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست در این حوزه توجه ویژه و جدی به استان کردستان داشته و امکانات و تجهیزات لازم را در اختیار مراکز درمانی و بیمارستانی بگذارند.


استاندار کردستان نبود بیمارستان تخصصی زنان را یکی دیگر از مسکلات موجود در استان دانست و افزود: ایجاد یک بیمارستان تخصصی ویژه زنان یکی از مطالبات جامعه زنان استان است که امید داریم این مهم نیز مود توجه مسئولان کشوری قرار گیرد.


وی با بیان اینکه نبود جراح قلب و همچنین متخصص در برخی از رشته های پزشکی خلاء دیگری است که درحوزه درمان استان به وضوح دیده می شود، ابراز امیدواری کرد با اختصاص مشوق های لازم زمینه حضور متخصصان و ماندگاری آنان در استان فراهم شود ضمن اینکه از پزشکان استان نیز انتظار می رود به سمت کسب تخصص گام بردارند.


مرادنیا در بخش دیگری یادآور شد: مسئولیت ها در هیچ زمانی و برای هیچکس دائمی و ماندگار نبوده است و مسئولان باید تلاش کنند در مدت زمانی که فرصت خدمتگذاری دارند تمام سعی خود را برای خدمت به مردم بکار گیرند.


وی تاکید کرد: مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی به عنوان پیشانی خدمت در استان از هر حیث شناخته می‌شود و طیف موجود در این دانشگاه متشکل از نیروهای توانمند و باهوش است بنابراین باید به جای تحکم در مدیریت تعامل را مد نظر قرار داد و در رستای توسعه سه شاخص بهداشت، آموزش و درمان تلاش کرد.


استاندار کردستان از مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خواست، همکاری لازم را با رییس جوان، بومی و اهل سنت دانشگاه علوم پزشکی کردستان داشته باشند.


** ارتقای کمی و کیفی اعضای هیات علمی دانشگاه


رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این آیین یکی از مشکلات موجود در این دانشگاه را تعداد کم اعضای هیات علمی رسمی دانست و گفت: با توجه به محدودیت ها و شرایطی که وجود داشته در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی این داشنگاه نسبت به دانشجویان کم است و باید افزایش یابد.


دکتر وحید یوسفی نژاد ارتقای کمی و کیفی اعضای هیات علمی دانشگاه را یکی از برنامه های خود اعلام کرد و افزود: تلاش می کنیم هیات علمی نقش مشارکتی بیشتری در دانشگاه ایفا کنند.


وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی به ۲ بال دانشجویان و اعضای هیات علمی نیاز دارد و یکی از برنامه هایی که دارم این است که بال هیات علمی را پررنگ تر کنیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان توسعه توریسم درمانی و ارتباط با اقلیم کردستان عراق، توجه به اقتصاد سلامت، تکمیل بیمارستان های سطح استان از جمله کوثر و بیمارستان سقز و راه اندازی و تکمیل پژوهشکده سلامت را از دیگر برنامه های خود اعلام کرد.


رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز گزارشی از عملکرد خدمت ۲۸ ماهه خود در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه کرد.


به گزارش ایرنا، در این آیین که با حضور حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهمن مرادنیا استاندار کردستان و برخی از مسئولان اجرایی استان و کارکنان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، دکتر وحید یوسفی نژاد به عنوان رییس جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان معرفی و از زحمات دکتر سیامک واحدی تقدیر شد.


۷۳۴۸/‌۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha