مجتبی ورمقانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در عملیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان ۳۵ تن از محصولات غیر قابل مصرف کشف و ضبط شد.
وی اضافه کرد: همچنین با تلاش بازرسان بهداشتی ۱۲ هزار و ۱۳۲ مورد بازدید از مراکز عرضه و تولید فرآوردههای خام دامی، رستورانها، اماکن تهیه غذای آماده و قصابیهای استان انجام گرفته که در این بخش نیز ۶ تن فرآورده غیر قابل مصرف معدوم سازی شد.
ورمقانی با اشاره به اینکه این طرح به مدت یک ماه از ۱۴ اردیبهشت تا ۱۶ خرداد سال جاری اجرا شده اظهار داشت: این بازرسیها توسط ۲۵ گروه بازرسی در سراسر استان در ۲ شیفت کاری صبح و عصر از سطح بازار عرضه مواد دامی انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی کردستان با بیان اینکه ۹ گروه نیز از اداره کل دامپزشکی در این ایام بر گروههای بازرسی نظارت داشتند یادآور شد: در قالب این طرح ۶۸ بازرس نیز فعالیت داشتند.
وی گفت: عملیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در سراسر استان با موفقیت به پایان رسید.
ورمقانی افزود: از شهروندان خواست که موارد مشکوک بهداشتی فرآوردههای خام دامی را از طریق سامانه پیغام گیر ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی کردستان اطلاع رسانی کنند.
وی خاطر نشان کرد: در نتیجه بازرسی از این اماکن در ماه مبارک رمضان ۲ هزارو ۸۰۰ تن فرآوردههای دامی شامل ۲ هزارو ۵۰۰ تن گوشت سفید و ۳۰۰ تن گوشت قرمز در سطح کشتارگاه های دام و طیور استان تهیه و روانه بازار مصرف شد.
۷۳۴۹ / ۳۰۳۴
نظر شما