سیدامین نجات روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سه بهله جغد توسط نیروهای آتش نشانی به یگان حفاظت محیط زیست پاسگاه محیط بانی چاف و چمخاله لنگرود تحویل داده شده بودند که پس از اطمینان از سلامت جسمانی، در زیستگاه اصلی رها سازی شدند.
وی افزود : جغد انبار با نام علمی Tyto alba بیشترین گستردگی را میان جغدها دارد و میزان گستردگی آن در میان سایر پرندگان نیز مثال زدنی است و این خانواده یکی از دو خانواده اصلی جغدها را تشکیل میدهد.
وی تصریح کرد: جغد انبار که به جغد سفید نیز معروف است جزو پرندگان کمیاب و حمایت شده محسوب میشود، این حیوان سری به شکل قلب بزرگ، پاهایی بلند و دمی کوتاه و چهارگوش دارد و اغلب در ساختمانهای متروکه، انبارها و سولههای قدیمی زیست میکند.
وی یادآورشد: این پرنده در مناطق باز با درختان پراکنده (درمناطق نیمه بیابانی) و حاشیهی جنگلها به سرمی برد و اغلب نزدیک سکونت گاههای انسانی دیده میشود.
رئیس اداره محیط زیست لنگرود با اشاره به اهمیت حیات وحش در زندگی انسان گفت: همه افراد میبایست با حساسیت خود در حفظ تنوع زیستی شهرستان مشارکت داشته باشند و در حفظ گونههای طبیعت گیلان با این سازمان همکاری نمایند.
شهرستان لنگرود با حدود ۱۴۰ هزار نفر جمعیت از سه بخش مرکزی، کومله و اطاقور و پنج شهر لنگرود، شلمان، کومله، اطاقور و چاف و چمخاله تشکیل شده است و در ۶۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان قرار دارد.
۶۰۲۹ /۶۰۳۰
نظر شما