بیشتر سرقتهای خُرد از داخل خودروها توسط معتادین و در ساعات خلوت عصر و شب صورت میگیرد که در صورت بهره گیری از برخی وسایل ممانعت کننده یا هشدار دهنده این سارقین از انتخاب خودرو برای سرقت پشیمان میشوند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان در رابطه با راههای پیشگیری از سرقت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استفاده از وسایل ایمنی که سرقت را به تأخیر میاندازد فرصت موفق شدن سارقین را به شدت کاهش میدهد.
سرهنگ عبدالله فاتحی اضافه کرد: استفاده از قفل فرمان و دزدگیر و یا پارک وسیله نقلیه در پارکینگهای مجاز امکان سرقت را تا حد زیادی کاهش میدهد.
وی افزود: حدالامکان خودروی خود را در معرض دید و دسترس دوربینهای مداربسته اماکن پارک کنید و برای پیشگیری از وقوع جرم مدارک شناسایی شخصی خود را در خودرو رها نکنید.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان از شهروندان خواست همیشه در خودرو را قفل و شیشهها را کاملاً بالا بکشند و به محض مشاهده افراد مشکوک و یا خودروهای رها شده به پلیس اطلاع دهند.
وی در رابطه با پیشگیری از سرقت منزل نیز گفت: صرف کردن هزینهای برای مجهز کردن منزل خود به تجهیزات مدرن نظیرآیفون های هوشمند، نرده، دزدگیر و وسایل دیگر بهتر از به وجود آمدن ناراحتیها و استرسهای ناشی از وقوع سرقتهای احتمالی و احیاناً از دست دادن اموال با ارزش است.
سرهنگ فاتحی اضافه کرد: استفاده از درهای ضد سرقت، چراغهای تایمردار، سپردن طلاجات و اموال ارزشمند به صندوق امانات بانکها، استفاده از نرده، شیشههای دودی و دوربینهای مداربسته از دیگر شیوههایی است که میشود میزان امنیت منزل را در مقابل سارقان بالا برد.
وی گفت: بهتر است افراد پس از ترک منزل آن را به یکی از همسایههای مورد اعتماد بسپارند و همسایه نیز دقت کند اگر فرد و افرادی ناشناس در ساختمان تردد دارند به صاحبخانه اطلاع دهد.
سرهنگ فاتحی تاکید کرد: روزانه هزینههای بسیاری برای تهیه اموال و وسایل جدید صرف میشود اما شاید هزینهای برای نگهداری آنها پیش بینی نمیکنیم.
۶۱۰۸/۹۱۰۲
نظر شما