۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۵
کد خبر: 83349189
T T
۰ نفر
اکو مشوق‌هایی برای استارتاپ‌ها درحوزه کشاورزی طراحی کرده است

تهران- ایرنا- دبیرکل سازمان هماهنگی سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) با اشاره به اینکه در بخش روستایی ما با عدم کارایی روبرو هستیم گفت: در این زمینه مشوق‌هایی برای استارتاپ‌ها در زمینه تحقیق و توسعه طراحی شده است، برای رسیدگی به این ناکارآمدی، استارتاپ‌ها می‌توانند باب جدیدی را در زمینه پویایی باز کنند.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، هادی سلیمانی‌پور روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه در سالن اجلاس سران تهران افزود: همه دانشگاه‌ها تاکید دارند که فناوری یک نیروی پیش رونده برای اقتصاد کشورها است، در دنیای کنونی حمایت از فناور بسیار مهم شده و یکی از اهداف بسیار مهم توسعه پایدار است.

وی بیان داشت: علم و فناوری نقش بسیار مهمی برای توسعه مناطق آسیا و اقیانوسیه ایفا می‌کند به طوری که در ۵۰ سال اخیر نمود پیدا کرده است و باید با کشورهای پیشرفته رقابت کنیم، در اقتصاد سیاسی امروز فناوری و مسائل این حوزه بر آینده ما تأثیر بسیاری خواهد گذاشت و فرصت‌های جدید را ایجاد خواهد کرد.

سلیمانی پور گفت: جنبه‌های ایجاد ثروت نسبت به گذشته بیشتر علمی و دانش‌بنیان خواهد شد، تعداد کمی از مردم با توسعه‌ها در سطح محلی و منطقه‌ای آشنا هستند، سازمان‌هایی مانند اکو باید در این زمینه اهمیت ویژه قائل شوند.

وی افزود: باید در نظر گرفت در افق ۲۰۲۰ اکو، به عنوان یک راه حل صنعتی برای رسیدگی به مشکلات پیش رو در نظر دارد به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی برسد و به مسائلی از قبیل محیط زیست و توریسم به عنوان اولویت نگاه کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از زمینه‌های مورد انتظار رشد و توسعه، تأسیس سیستم مالی برای استارتاپ‌ها و کارآفرینی است آن هم در حالی که این حمایت‌ها باید در زمینه بنگاه‌های کوچک و متوسط نیز صورت گیرد.

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که باید بر روی آن در توسعه پایدار توجه شود بحث فرهنگی است، بسیاری از فعالیت‌های اکو در بخش روستایی است، ما باید در بخش کشاورزی نیز همکاری داشته باشیم، در بخش روستایی ما با عدم کارایی روبرو هستیم، در این زمینه مشوق‌هایی برای استارتاپ ها طراحی شده است.

وی گفت: در کشورهای در حال توسعه که سرمایه‌گذاری سنتی وجود دارد ما شاهد این شکاف هستیم.

وی افزود: ۱۰ عضو سازمان اکو آماده همکاری در این زمینه است، اهمیت نقش نوآوری در این زمینه و توسعه تکنولوژی بسیار مهم است.

اولین مجمع نوآوری آسیا واقیانوسیه از امروز، ۲۱ خردادماه به مدت دو روز به میزبانی تهران و با حضور نمایندگان فناوری و نوآوری ۵۰ کشور از جمله هند، چین، کره جنوبی، سنگاپور، روسیه، مالزی، اندونزی و نیز نمایندگانی از سازمان‌های بین‌المللی و نیز ۲۰ نماینده از آژانس‌های بین المللی تخصصی از قبیل ( یونیدو - (UNIDO یا سازمان توسعه صنعتی ملل متحد، سازمان همکاری اقتصادی ( اکو- Economic Cooperation Organization ) ، سازمان همکاری شانگهای، گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه ( D۸)، مقر دائمی مرکز منطقه‌ای مدیریت اطلاعات بلایا برای آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) برگزار می‌شود.

این مجمع نوآوری به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری کمیسیون اقتصادی اجتماعی آسیا اقیانوسیه سازمان ملل (اسکاپ) تشکیل شده است.

در این رویداد فناورانه که به پیشنهاد ایران با عنوان «نقش استارتاپ‌های فناوری و نوآوری در توسعه پایدار» تدارک یافته است، نشست‌های تخصصی با موضوع «خط شیء دولت‌ها در ارتقای استارتاپ‌ها»، «زنان، نوآوری و فناوری»، «پارک‌ها و مراکز رشد فناوری»، «سرمایه‌گذاری در فناوری و نوآوری»، «نوآوری‌های برخاسته از بستر جامعه» و «تأثیر همکاری‌های جنوب - جنوب در ارتقای سطح علم، فناوری و نوآوری» در نظر گرفته شده که با حضور چهره‌های بین‌المللی در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری (اینوتکس) که اکنون در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برپاست، برگزار خواهد شد.

علمی ** ۹۳۴۰**۹۰۱۴

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha