علی عدل روز سه شنبه در شورای هماهنگی ترافیک استان که به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد اظهار داشت: هر کدام از این دوربینها باید به سامانه ثبت تخلف مجهز شوند که ۴۰۰ میلیون تومان هزینه هر سامانه است.
وی با بیان اینکه شهرداری آمادگی کامل برای راه اندازی دوربینها را دارد ادامه داد: علاوه بر اینکه ۵۲ دوربین نظارتی در سطح شهر فعال است، استفاده از دوربینهای ثبت تخلف نیازمند ارائه یک کد از سوی پلیس بوده که در دست اقدام قرار دارد.
معاون امور عمرانی حمل و نقل و ترافیک شهردار بیرجند با اشاره به هزینه کرد سه تا چهار درصد بودجه جاری شهرداری برای مباحث ترافیکی شهر گفت: این در حالی است که از محل اعتبارات دولتی فقط ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار و ۱۰۰ میلیون تومان هم اوراق پنج ساله اختصاص یافته است.
وی از نصب ۳۰ سرعتکاه در سطح شهر طی چند ماه اخیر خبر داد و گفت: با توجه به اینکه سرعتگیر در این شهر مورد استقبال مردم نبود برای ساخت هر سرعتکاه ۲۰ میلیون تومان هزینه شده است.
عدل افزود: ۴۰ محل گذر عابر پیاده نیز در سطح شهر بیرجند ایمن سازی شده که جزو مصوبات شورای ترافیک بوده است.
وی فعال بودن ۳۰ دوربین در چهارراههای شهر بیرجند برای مباحث ترافیکی را یادآور شد و ادامه داد: ۵۲ محل نیز برای نصب بنر با مباحث فرهنگی و ترافیکی آماده شده که میتوان از این محلها رایگان استفاده کرد.
معاون امور عمرانی حمل و نقل و ترافیک شهردار بیرجند با اشاره به طرح جامع ترافیکی شهر بیرجند نیز گفت: حساسیت موضوع به مشاوره طرح منتقل شده و خواستار خروجی مناسبی از این طرح هستیم.
وی از تجربه تلخ شهر بیرجند در احداث پلهای عابر پیاده مکانیزه یاد کرد و اظهار داشت: در شهرهای همتراز بیرجند هم دیده نشده که پلهای عابر پیاده به این سیستم مجهز شود چرا که هزینه تعمیر و نگهداری آن بسیار سنگین است از طرفی نمیتوان مردم را با ایجاد آیلند در خیابانها به استفاده از پل هوایی اجبار کرد.
۹۸۹۳* ۶۰۵۴