مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رودان روز چهار شنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه صنایع دستی ظرفیتی مهم برای ایجاد و رونق اشتغال و توسعه اقتصاد به شمار میرود، گفت: با راه اندازی این مراکز، زمینه اشتغال هشت نفر از هنرمندان، فعالان و متقاضیان کار در زمینه تولید و عرضه صنایع دستی در این شهرستان به صورت مستقیم فراهم شده است.
رحیم سالاری افزود: کارگاه آموزشی تولیدی برنطین با سرمایه گذاری بخش خصوصی و کارگاه آموزشی- تولیدی صنایع دستی روستای خراجی با سرمایه گذاری بخش خصوصی و دریافت تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی از محل اعتبارات صندوق کارآفرینی امید، راه اندازی شده است.
وی معرفی صنایع دستی، بازاریابی و ایجاد بازارهای داخلی و خارجی جهت عرضه محصولات را گامی مهم در راستای حفظ و احیای صنایع دستی، رونق تولید و ایجاد اشتغال مولد و پایدار دانست.
سالاری بیان کرد: صنایع دستی نان آور دیرین خانوادهها در رودان است و جمعیت قابل توجهی از مردان و زنان هنرمند این شهرستان در زمینه تولید صنایع دستی فعالیت میکنند.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۶ هزار هنرمند و فعال صنایع دستی در این شهرستان شناسنامه دار شده اند.
شهرستان رودان با بیش از ۱۲۴ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق شهرستان بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
مردم شهرستان رودان از دیرباز در عرصه هنر زبانزد و شهره خاص و عام اند و هنر با روح و جان مردمان دیار نخل و آفتاب، عجین شده است.
از جمله صنایع دستی رودان میتوان به زری بافی، گلابتون دوزی، صنایع چرم، حصیر بافی، محصولات حصیری و محصولات سفالی اشاره کرد.
آئین افتتاح کارگاههای آموزشی- تولیدی صنایع دستی در شهرستان رودان امروز سه شنبه با حضور فریبا رحمان پور مشاور امور بانوان و خانواده رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، رضا برومند مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان و سایر مسؤولان محلی برگزار شد.
۶۰۴۸/۷۱۹۶
نظر شما