آرتیکاس اقبال روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه چهار هزار خانوار برای اولین بار این مبلغ را دریافت کردند، افزود: به طور متوسط هر خانوار مرزنشین از محل فروش سوخت ۱۰ میلیون ریال دریافت کرده است.
وی یکی از مشکلات عمده مریوان را کمبود فضای آموزشی اعلام کرد و اظهار داشت: اغلب مدارس این شهرستان به صورت ۲ شیفت اداره میشوند که تلاش ما رفع این مشکل طی امسال و سال آینده است.
اقبال یادآور شد: برای رفع مشکل زباله مریوان احداث سایت پسماند زباله در دستور کار است که طبق برنامه ریزی و طی ۲ مرحله با اعتباری بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال اجرا میشود، ضمن اینکه زمین آن توسط منابع طبیعی تأمین شده است.
وی به تعطیل بودن اتاق اصناف مریوان نیز اشاره کرد و گفت: به دلیل مشکلات مالی بین هیأت مدیره سابق و جدید، در حال حاضر ساختمان این اتاق توقیف شده که با رایزنی انجام گرفته به زودی این مشکل نیز رفع میشود.
پیشنهاد باز شدن بازارچههای موقت مرزی کردستان به وزارت کشور داده شده است
سرپرست فرمانداری مریوان اضافه کرد: طی چند روز اخیر پیشنهاد باز شدن بازارچههای موقت مرزی و معابر پیله وری به وزارت کشور داده شده که امیدواریم مورد موافقت قرار گیرد.
اقبال اظهار داشت: این پیشنهاد در سفر معاون اقتصادی وزیر کشور به مریوان داده شد و پیشنهاد دادیم که براساس قوانین و مقررات گذشته معابر و بازارچههای مرزی مریوان به عنوان پایلوت بازگشایی شوند که تاکنون پاسخی دریافت نشده است.
وی تاکید کرد: بازگشایی معابر و بازارچههای موقت مرزی مریوان خواسته اصلی مردم منطقه بوده و در این زمینه درخواستهای مکرر دادیم که امیدواریم این مهم مورد موافقت وزارت کشور قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری مریوان با بیان اینکه مرز باشماق به عنوان دومین مرز کشور از لحاظ حجم صادرات کالا شناخته میشود، یادآور شد: برنامه ما چهار خطه کردن جاده مریوان - باشماق است ضمن اینکه در حال حاضر اصلاح فنی و اصولی این جاده در دست اجرا است.
اقبال وسعت و ساماندهی مرز باشماق را نیازمنداجرای طرح بازنگری دانست و اضافه کرد: طی چند ماه گذشته چندین مغازه که عبور و مرور داخل محوطه گمرک باشماق را با مشکل مواجه کرده بود، تخریب و به رفع این مشکل کمک کردیم.
۷۳۵۵/۹۱۰۲
نظر شما