دکتر علی شعیبی روز چهارشنبه در حاشیه سومین کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی و فستیوال دانشجویی طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیماری های التهاب سیستم عصبی
انواع مختلف و گسترده ای را در بر می گیرد که ام. اس شایع ترین آنهاست.
وی اظهار داشت: بیماریهای مختلف نظیر پارکینسون، زوال عقل، اضطراب، افسردگی، جنون، سکته های مغزی، تشنج، صرع، سردردها و اختلالات حرکتی در زمره بیماریهای التهاب سیستم عصبی قرار می گیرند.
وی گفت: تحقیقات نشان داده است که هر چه به سوی مدرن شدن پیش برویم و ارتباط انسانها با طبیعت کمتر شود یا کودکان خود را استریلیزه بزرگ کنیم، شاهد ابتلای بیشتر به بیماری های التهاب سیستم عصبی خواهیم بود همانگونه که اکنون در جوامع مرفه و شهرنشین بیماری ام.اس بیشتر از جوامع روستایی شیوع دارد.
این متخصص مغز و اعصاب، شیوع اضطراب و افسردگی در جوامع غربی را ۴۰ تا ۵۰ درصد عنوان کرد و افزود: در جامعه ایران نیز با توجه به تغییرات نسلی، فشارهای اقتصادی و روابط بین فردی، اضطراب، استرس و عصبانیت بیشتر شده است.
دکتر شعیبی اظهار داشت: اضطراب یکی از محورهای سومین کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی و فستیوال دانشجویی است که اکنون به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه بخش دانش آموزی، دانشجویی و پزشکان و استادان در حال برگزاری است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقای علوم اعصاب را یکی از ماموریت های ویژه منطقه ۹ دانشگاههای علوم پزشکی کشور دانست و گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است سال آینده برای کنترل و کاهش اضطراب با همکاریهای نهادهای دیگر مانند شهرداری در مشهد و دیگر شهرهای استان خراسان رضوی به صورت فعال وارد عمل شویم.
سومین کنگره بین المللی التهاب دستگاه عصبی و فستیوال دانشجویی که از دیروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده است تا روز پنجشنبه ادامه دارد.
۳۰۲۷ / ۶۰۵۳
نظر شما