سرهنگ رضا عزیزی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: رانندگان پیش از یک سفر طولانی مدت باید به مدت هشت ساعت استراحت و خواب کافی داشته باشند.
وی اضافه کرد: همچنین در صورت مصرف داروهای خواب آور رانندگان نباید رانندگی کنند و در صورت محرز شدن این موضوع برای پلیس، راننده خاطی به مدت ۶ ماه از رانندگی محروم می شود.
رییس پلیس راه استان همدان بیان کرد: بیماران و افرادی که با تجویز پزشک مجبور به مصرف برخی از داروهای خواب آور هستند از رانندگی پرهیز کنند در غیر اینصورت موجب بروز سوانح رانندگی می شوند.
سرهنگ عزیزی افزود: رانندگان در صورت بیماری مسافرت خود را به تعویق انداخته یا برای عزیمت به مقصد، رانندگی خودرو را به فرد دارای گواهینامه و مهارت بسپارند.
وی ادامه داد: سرنشینان جلو نیز در خواب آلودگی راننده موثر هستند و در صورت بیدار ماندن این افراد و گفت و گو با راننده احتمال خواب آلودگی راننده و بروز سانحه احتمالی کاهش می یابد.
رییس پلیس راه استان همدان اضافه کرد: برخی از سوانح به علت بی توجهی به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی، مشغول شدن به تنظیم سیستم صوتی، شوخی با یکدیگر و مکالمه با تلفن همراه رخ می دهد.
سرهنگ عزیزی به رانندگان توصیه کرد: در صورت احساس خستگی و خواب آلودگی در نزدیکترین مکان ایمن نسبت به پارک وسیله نقلیه و استراحت کافی اقدام کنند همچنین پس از هر ۲ ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشند.
وی گفت: عمده سوانح خطرناک و دسته جمعی ناشی از بی توجهی به جلو از ساعت ۱۳ تا ۱۷ و ۲ بامداد تا هشت صبح در محورهای اصلی رخ می دهد که در تمامی آنها راننده مقصر است.
۷۵۲۶/۲۰۸۷
نظر شما