۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۲
کد خبرنگار: 866
کد خبر: 83351880
T T
۰ نفر

استاندار یزد: تقویت بهره وری، پادزهر تحریم ها است

۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۲
کد خبر: 83351880
استاندار یزد: تقویت بهره وری، پادزهر تحریم ها است

یزد - ایرنا - استاندار یزد با بیان اینکه بهره وری با اقتصاد مقاومتی در هم تنیده است، گفت: بهترین پادزهر در مقابل تحریم‌ها و جبران بسیاری از کمبودها، تقویت و پرداختن تام و تمام به مقوله «بهره وری» است.

محمد علی طالبی روز پنجشنبه در سومین جلسه کارگروه ارتقا بهره وری استان که با حضور فاطمه پهلوانی رئیس سازمان بهره وری کشور برگزار شد، گفت: مفاهیم بهره وری با شرایط خاص و اقلیم یزد همخوانی و مطابقت دارد.
وی افزود: بسیاری از رتبه‌ها و موفقیت‌ها با توجه به موقعیت امروز استان یزد در سطح کشور، مرهون موضوع رعایت و تقویت بهره وری است.
استاندار یزد با بیان اینکه بهره وری در سال‌ها و قرن‌ها توسط مردم این استان رعایت شده است، اضافه کرد: با این حال در شرایط امروز که با تهدید سبک زندگی روبرو هستیم باید بهره وری را به موضوعات جدید جامعه تسری دهیم.
طالبی، بهره وری را جزو ستون‌های اصلی اقتصاد مقاومتی دانست و ادامه داد: به همین دلیل مصوبات ستاد بهره وری استان باید در دستاوردهای اقتصاد مقاومتی تجلی پیدا کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه خیلی از مشکلات در حوزه بهره وری به تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها باز می‌گردد، نمونه آن را اقتصاد رانتی عنوان کرد و گفت: این نوع اقتصاد را سیاستگذاران بوجود آورند و برای حذف آن تنها باید به سمت تقویت بهره وری برویم.
وی تأکید کرد: اگر دنبال رشد اقصادی هستیم و می‌خواهیم کمبودهایی همچون کم آبی و کمبود سرمایه گذاری در استان را جبران کنیم چاره‌ای جز پرداختن کامل بهره وری نداریم.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: ضمن آنکه در حوزه دولت هم باید کارهای بزرگی انجام شود که مهمترین آن، استقرار کامل دولت التکرونیک است که می‌تواند اثر باشد و از سوی دیگر باید نظارت بخش خصوصی را با مکانیزم‌هایی در حوزه بهره وری گرفته و به مشورت بگذاریم.
طالبی رفتن به سمت مصداق‌ها در کنار سیاستگذاری را ضروری عنوان و اظهار امیدواری کرد تا یزد بتواند در ارتقا بهره وری، جایگاه ممتازی در سطح کشور کسب کند.
همچنین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد گفت: حرکت‌های حوزه بهره وری باید حمایت شود هر چند یکسری اشکالات داشته باشد چون فضایی است که نیازهای مادی را بدون استفاده از منابع تأمین خواهد کرد.
سیدمسعود عظیمی افزود: این کار تغییرات بسیار سودمندی درپی دارد و برای اینکه چرخه‌ها به هم متصل شوند نیاز به سیاستگذاری در این بخش داریم که در طرح ارائه شده برای ارتقا بهره وری، بخوبی حلقه‌های ذینفعان و الزامات بهره وری دیده شده است.
وی تأکید کرد: باید الزامات بهره وری استخراج شده ودر شورای برنامه ریزی توسعه تصویب شود تا بتوان با استفاده از آن در حوزه سیاست‌های ارزش افزوده اقتصادی ایجاد کرد.
در ادامه این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد هم گفت: به چند دلیل باید به بحث بهره وری ورود پیدا کنیم و از توان نهادهای علمی و دانشگاهی در این خصوص استفاده شود.
سیدمجتبی حسینی پور افزود: استان یزد در قلمروی قرار گرفته که با کمبود منابع مواجه است به همین دلیل باید با توجه به اهداف تدوین سند آمایش، به سمت تقویت و ارتقا بهره وری در بخش‌های مختلف گام برداریم و راهبردهایی تعریف کنیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های مهمی همچون رتبه‌های برتر کنکور در سبک زندگی و مسائل اجتماعی و توسعه استان و کشوراستفاده کنیم.
در این جلسه رئیس دانشگاه یزد هم با بیان اینکه مرکز پژوهشی بهره وریدر استان وجود دارد، اظهار داشت: این مرکز می‌تواند بازوی فکری و مطالعاتی برای سازمان بهره وری باشد.
محمدصالح اولیا با اشاره به اینکه کشور در شرایط خاص کنونی بهره وری بسیار کلیدی قرار دارد، افزود: چالشهای اصلی بهره وری، استخراج و سپس پرداختن به سیاستهای پیش رو و برنامه ریزی و سیاستگذاری است تا در آینده نزدیک به تغییرات مورد نیاز خود در استان دست یابیم.

۱۹۶۸/‏‬ ۶۱۹۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha