۲۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۲۶
کد خبرنگار: 945
کد خبر: 83354375
T T
۰ نفر
ابتکار: سهم ۳۰ درصدی زنان در مدیریت ها زودتر اجرایی شود

تبریز - ایرنا - معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به ابلاغ و دستور دکتر روحانی در انتصاب زنان برای پست های مدیریتی، گفت: سهم ۳۰ درصد مدیریتی زنان در استان ها باید هر چه زودتر اجرایی شود و این پست ها تا پایان دولت تدبیر و امید در اختیار بانوان قرار گیرد.

معصومه ابتکار روز شنبه در نشست تخصصی زنان و خانواده در تبریز اظهار کرد: اکنون ۶۰ مشاور و معاون وزیر در سطوح کلان کشور زن هستند و استان‌ها نیز به تدریج باید برش استانی ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی مختص بانوان را محقق کنند.

وی افزود: ۴۱ درصد کارمندان دولت زن هستند و دولت با بسترسازی برای شکوفایی استعدادهای مدیریتی بانوان اراده لازم را دارد تا امکان بروز این توانایی ایجاد شود.

ابتکار با بیان اینکه فعالیت‌ها و امور مربوط به بانوان میان بخشی است و باید مشارکت و همکاری تمام نهادها وجود داشته باشد، گفت: نگرش عدالت طلبانه انقلاب و دولت در سال‌های اخیر توانسته مشارکت زنان را بر اساس عدالت جنسیتی در مدیریت اجرایی کند و این اقدام ادامه دارد.

معاون رئیس جمهوری گفت: سند ارتقای وضعیت زنان برای تحقق این برنامه‌ها برای استان‌ها تدوین شده که باید در شورای برنامه ریزی استان‌ها مصوب شود، این موضوع با سازمان برنامه و بودجه نیز هماهنگ شده است.

ابتکار اظهار کرد: مهمترین مساله و هدف در اجرای سند یاد شده، تحقق شاخص‌های جنسیتی و جمعیتی است که برای تحقق آن برنامه‌های مختلفی وجود دارد.

وی اضافه کرد: توانمندسازی زنان سرپرست خانوار که در کشور ۳.۵ میلیون نفر را در بر می‌گیرد و توان افزایی زنان در حوزه کارآفرینی برای دختران دانش آموخته است از جمله برنامه‌های معاونت امور خانواده ریاست جمهوری در تحقق شاخص‌ها و اولویت‌های ملی است که با حمایت‌های استان باید این طرح‌ها تقویت شود.

وی ادامه داد: بر اساس سیاست‌ها و فرمایشات ابلاغی مقام معظم رهبری این طرح‌ها دنبال می‌شود و مبنای حرکت در اجرای طرح‌های یاد شده نتیجه محور بودن آنهاست.

ابتکار با بیان اینکه اختلال در خانواده و اختلال ارتباطی به عنوان آسیب نهاد خانواده شناسایی شده است، گفت: برای رفع مشکلات نهاد خانواده در چند سطح به این موضوع پرداخته شده است و با آموزش و پرورش، وزارت علوم و انجمن جامعه شناسی همکاری‌هایی صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: مهارت‌های ارتباطی می‌تواند بسیاری از معضلات جامعه و خانواده از جمله عدم مفاهمه، سو تفاهم، نبود مهارت‌های ارتباطی شنیداری و شکاف بین نسلی را از بین ببرد و بر این اساس باید این ارتباط به خصوص در خانواده‌ها تقویت شود.

وی همچنین با اعلام آمادگی برای همکاری با معاونت فناوری رئیس جمهوری برای اجرای طرح‌های اشتغال زا و حمایت از اشتغال زنان، گفت: در قالب استار تاپ ها و فناوری‌های نوین می‌توان این همکاری‌ها را انجام داد.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال برای زنان روستایی از جمله دیگر جهت گیری های ما در جهت حمایت از بانوان است؛ به طور مثال استانداردسازی تولید محصولات کشاورزی و حرکت به سمت برند سازی از جمله اقدامات انجام شده است که از طریق آموزش این اقدام در کشور انجام شده است.

وی ادامه داد: طرح شناسایی دختران بازمانده از تحصیل با نهضت سواد آموزی به خصوص در مناطق مرزی و روستایی از دیگر اقدامات معاونت امور بانوان ریاست جمهوری برای حمایت از بانوان و دختران است.

به گزارش ایرنا همچنین امروز / ‏شنبه / ‏‬ سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده آذربایجان شرقی توسط معاون رئیس جمهور در امور زنان و نهاد خانواده و استاندار آذربایجان شرقی رونمایی شد.

۳۰۹۳/‏۵۱۸

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha