دکتر رسول ظفرمند روز شنبه در نشست شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت مازندران افزود: به طور یقین در عملیاتی شدن این طرح نواقص و مشکلاتی بوجود میآید که به همکاری، صبر و حوصله نیاز دارد.
وی با بیان اینکه شفاف سازی دادههای بیمه شده، ارائه خدمات فنی و تخصصی مطابق با مقررات و استاندارد درمانی و بالینی و کاهش هزینهها از مزایای اجرای این طرحها است، توضیح داد: در انتقال الکترونیکی اسناد، پردازش و رسیدگی الکترونیکی اطلاعات بیمارستانی بیمه شدگان و اعمال قوانین بیمهای به صورت مکانیزه با هدف مدیریت هزینهها و شفافیت در بررسی خدمات ارائه شده به بیمه شدگان انجام میشود.
وی از دیگر مزایای این پروژه را تسریع در مراحل رسیدگی کارشناسی و پرداخت هزینه بیمارستانی و همچنین پرداخت الکترونیکی صورتحساب برشمرد و ادامه داد: با اجرای این پروژه، پروندههای کاغذی حذف شده و استخراج گزارشات تحلیلی از تنوع فراوانی خدمات ارائه شده، هزینهها و آماده سازی برای ایجاد مسیر پرداخت الکترونیکی سهم بیمههای مکمل نیز توسط بیمههای پایه انجام میپذیرد.
ظفرمند با بیان اینکه سالانه یک میلیون دفترچه درمانی چاپ و ۲۲۰ هزار پرونده ۲۰ برگی در مراکز درمانی استان مازندران تشکیل میشود، بیان داشت: با اجرای پروژه انتقال الکترونیکی اسناد با ایجاد شکل واحد یک فرآیند در کلیه بیمارستانها به واسطه بستر نرم افزاری انجام میپذیرد.
مدیر کل بیمه سلامت مازندران گفت که ثبت و نگهداری مراجعه به پزشکان، مراجع تشخیصی و داروخانهها و ایجاد یک پرونده الکترونیک سلامت به بیماران کمک میکند که سیر درمان آنها با داشتن خلاصهای از پرونده پزشکی در یک مسیر علمی قرار گیرد.
این مسئول بیمهای در مازندران ادامه داد: از دیگر مزیتهای اجرای این پروژه جلوگیری از مراجعههای مکرر، کاهش هزینه بیماران و کاهش مصرف کاغذ به عنوان مدیریت سبز است.
ظفرمند با بیان اینکه سالانه بیش از هفت میلیون مراجعه سرپایی توسط بیمه شدگان سلامت استان در مراکز و مؤسسات درمانی طرف قرارداد به ثبت میرسد، گفت: درطرح نسخه نویسی الکترونیکی و حذف دفترچه، کد ملی جایگزین میشود و در پشت سامانه نسخه نویسی راهنمای بالینی و قواعد بیمه گری، همپوشانی و احراز هویت و اعتبار بیمهای دفترچهها کنترل و از طریق درگاه دیده شده نسخه تجویز میشود.
وی با بیان اینکه هم اکنون استحقاق سنجی و اعتبار سنجی در بیمارستانهای دولتی مازندران در حال انجام است، گفت: بیمارستانهای خصوصی و همه پزشکان به ویژه پزشکان عمومی استان نیز باید در اجرای این طرحها مشارکت جدی داشته باشند.
وی به وجود سامانه تلفنی سراسری ۱۶۶۶ که دوشنبه هر هفته مدیران کل بیمه سلامت و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان به صورت مستقیم جوابگوی بیمه شدگان هستند، اشاره کرد و اظهار داشت: این سامانه راهی برای پاسخگویی بهتر به مردم درخصوص مسائل مرتبط با بیمه سلامت است.
ظفرمند گفت: مردم میتوانند به صورت ۲۴ ساعته سوالها و نظرات خود در را در همان روز در خصوص بیمه سلامت از طریق این سامانه مطرح کنند.
مدیر کل بیمه سلامت مازندران افزود: بسیاری از تصمیمات بدون نظر مردم و در خلاء شکل میگیرد که نادرست است؛ از این رو، دریافت نظرات مردمی در حوزه سلامت از طریق این سامانه میتواند بخشی از مشکلات این حوزه را برطرف کند.
وی حذف دفترچه در بیمارستان دولتی را گام بسیار مهم در مازندران عنوان کرد و گفت: از تیرماه امسال مراکز درمانی بخش خصوصی باید به این نرم افزار با هدف حذف دفترچه، مجهز شوند.
طبق آمار بیمه سلامت مازندران یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر تحت پوشش این بیمه قرار دارند که ۲۲۱ هزار نفر از این افراد عضو صندوق بیمه همگانی، حدود ۳۳۰ هزار نفر کارکنان دولت و سایر اقشار و یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از روستاییان استان هستند.
بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵، مازندران سه میلیون ۲۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
/۱۸۹۹/۶۹۹۰
نظر شما