رضا زارع زاده مهریزی روز شنبه در بازدید از اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و در گفت و گو با مسئولان این اداره افزود: انجام فعالیتهای فرهنگی مستمر با بهره گیری از تمام ظرفیتها و همراهی تشکلها و رسانه ه برای معرفی بیش از گذشته منطقه ضروری است.
وی ادامه داد: این شهرستان با داشتن تاریخ کهن و آثار تاریخی، فرهنگی میتواند بیش از این ظرفیت بهره ببرد و در زمینه توسعه صنعت گردشگری سرآمد باشد.
فرماندار مهریز خاطر نشان کرد: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نقش پر اهمیتی در صیانت از میراث فرهنگی دارد بنابراین باید به تبیین جایگاه بخشی در حوزه میراث فرهنگی پرداخته و با عزم راسخ و احساس مسئولیت اجتماعی در راستای انتقال میراث گذشتگان به نسل آینده تلاش نمائیم.
همچنین سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهریز با ارائه گزارش عملکرد یکساله بیان کرد: حفظ و نگهداری بناهای تاریخی شهرستان یکی از مهمترین برنامههایی است که در اولویتهای این مجموعه قرار دارد زیرا ریشه و فرهنگ هر شهر و کشور در گرو آثار تاریخی میباشد.
الهام جلوداری با اشاره به اینکه توسط اداره میراث فرهنگی دورههای آموزشی برای آموزش و احیای صنایع دستی برگزار میشود افزود: برای احیای صنایع دستی شهرستان در اردیبهشت ماه سال جاری ۸۰ هنرمند آموزش دیدهاند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهریز گفت: حدود ۱۰۰ هنرمند به صورت فعال در رشتههای مختلف صنایع دستی مشغول کار هستند.
وی مهمترین صنایع دستی فعال مهریز را چاقوسازی، سبدبافی، سنگ تراشی، گیوه دوزی، ترکه بافی و قالی بافی ذکر کرد.
مهریز که بنای اولیه آن را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی نسبت میدهند ۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی دارد که تاکنون ۱۰۱ اثر آن در فهرست آثار ملی ثبت شد.
۷۵۳۶/ ۶۱۹۷
نظر شما