سیدنجم الدین سمیعی روز یکشنبه در پانزدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز سردشت وجود ۶ مدرسه تخریبی و از بین رفتن مقاوم سازی ۱۴ مدرسه بر اثر زلزله و استقرار دانش آموزان در مدارس استیجاری را از دیگر مشکلات فضاهای آموزشی در این شهرستان عنوان کرد.
وی اضافه کرد: در شهر سردشت ساختن هنرستان یکی از نیازهای ضروری بوده و در مناطق «سه راه مارغان»، «سه راهی بیوران»، «شیوه ابراهیم» و «استادیوم ورزشی» با مشکلات زیادی در این زمینه مواجه هستیم ضمن آنکه در شهرهای میراباد، ربط و نلاس نیز با کمبود فضای آموزشی مواجهیم که امیدواریم به همت خیران این مشکلات رفع شود.
وی در رابطه با هزینههای آموزش و پرورش سردشت و مشارکتهای مردمی گفت: در سال گذشته بابت تعمیر و تجهیز مدارس، پنج میلیارد ریال هزینه شد و در این راستا کمکها و مشارکتهای مردمی به صورت نقدی و غیرنقدی نیز سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود.
وی با اشاره به فعالیتهای خیران و اهدای زمین برای ایجاد فضاهای آموزشی اضافه کرد: تا سال گذشته ۱۸۵ هزار و ۲۳۰ مترمربع در قالب ۱۵۳ قطعه زمین از سوی خیرین به آموزش و پرورش تحویل شده و در سال جاری هم ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع زمین در مدارس روستایی تحویل آموزش و پرورش شده است.
مدیر آموزش و پرورش سردشت با قدردانی از مشارکت خیران در امر مدرسه سازی و اهدای زمین افزود: در سال گذشته ۱۶۳ کلاس درس نیز در قالب ۵۲ مدرسه توسط خیران ساخته و تحویل شده است.
وی بیان کرد: ۱۶ هزار مترمربع زمین در سایت مسکن مهر توسط مسکن و شهرسازی و ۱۰ هزار و ۱۶۳ متر زمین نیز در مسیر ملاشیخ پس از انجام مراحل قانونی در آیندهای نزدیک تحویل آموزش و پرورش میشود.
سمیعی گفت: امسال چهار مدرسه در قالب هشت کلاس درس با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال در حال ساخت است.
ماموستا محمد واوی امام جمعه سردشت هم در این مراسم گفت: سرمایه مادی یکی از دلایل تلاش انسانها در زندگی به شمار میرود اما برخی از اشخاص با دست برداشتن از این فرصت و هزینه کرد آن در امور عام المنفعه به ماندگاری می رسند.
به گزارش ایرنا در پایان این مراسم از ۲۱ نفر از خیّران تجلیل شد.
سردشت دارای ۲۴ هزار و ۸۵۰ دانش آموز با ۹۸۰ کلاس درس در قالب ۳۷۴ واحد آموزشی است؛ این شهرستان در جوار مرزهای کشور عراق و ۲۴۴ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.
۷۵۶۲/۶۱۸۵/۲۰۹۳
نظر شما