۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸
کد خبرنگار: 1659
کد خبر: 83356281
T T
۰ نفر
زمینه ترغیب صاحبان سرمایه برای سرمایه گذاری های جدید ایجاد شود

کرمان - ایرنا - استاندار کرمان به موارد مربوطه در حوزه مالیات و استفاده از ماده ۱۳۲ اشاره کرد و افزود: به عنوان یکی از مشوق های سرمایه گذاری در حوزه مالیات و استفاده از ماده ۱۳۲ ضرورت دارد اطلاع رسانی لازم به واحدهای مشمول، فرمانداران، بخشداران و دهیاران انجام شود تا زمینه ترغیب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری های جدید ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، ‬ محمد جواد فدائی روز یکشنبه در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان کرمان بر لزوم استفاده استان از ظرفیت های ایجاد شده در قالب شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور تاکید کرد و اظهار داشت: باید از ظرفیت های جدید برای توسعه سرمایه گذاری و خلق فرصت های جدید شغلی بیشتر بهره برده شود.
وی ادامه داد: به منظور استفاده از ظرفیت های شرکت های ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) و ایدرو (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) نیز مقرر شد که سازمان های صنعت، معدن و تجارت شمال و جنوب استان، طرح های مورد نظر برای پیشنهاد سرمایه گذاری شرکت های مذکور در قلمرو جغرافیایی شورا در استان کرمان (فهرج، ریگان، نرماشیر، بم، رابر و ارزوئیه، بخش های گلباف و شهداد از شهرستان کرمان، رودبارجنوب، قلعه گنج، منوجان، کهنوج، عنبرآباد و فاریاب) را تهیه کنند تا از طریق مدیریت ارشد استان این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.
استاندار کرمان اظهار داشت: به منظور پیگیری تخصیص کامل اعتبارات طرح های عمرانی مناطق شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور در استان کرمان، مقرر شد پیگیری ویژه ای از طریق استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سطح کشور انجام شود.
فدائی بر اطلاع رسانی پیرامون استفاده از بیمه ریسک امنیتی در سرمایه گذاری انجام شده در مناطق تحت قلمرو شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به اهمیت تعریف طرح های فرهنگی و اجتماعی در مناطق هدف شورا در استان کرمان مقرر شد که سند توسعه فرهنگی شورای توسعه امنیت پایدار شرق کشور و تلفیق آن با سند اجتماعی در کارگروه فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این کارگروه گفت: شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور با مصوبه شورای عالی امنیت ملی کشور در سال ۱۳۸۴ تشکیل شده است که این شورا شامل کمیته های قضایی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و کمیته اطلاعات و عملیات است.
رضا سنجری ادامه داد: شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور شامل استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان در شرق و در غرب کشور شامل استان های آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام است.
وی تصریح کرد: با تشکیل شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور یک رقابت در سطح ملی شکل گرفته است زیرا هر استانی سریعتر و کامل تر برنامه های خود را تدوین و اعلام کند، می تواند از اعتبارات اختصاص یافته به این حوزه استفاده بیشتری داشته باشد.
به گفته سنجری مناطق تحت قلمرو شورای توسعه و امنیت پایدار شرق کشور در استان کرمان شامل شهرستان های فهرج، ریگان، نرماشیر، بم، بافت (رابر و ارزوئیه)، بخش های گلباف و شهداد از شهرستان کرمان، رودبارجنوب، قلعه گنج، منوجان، کهنوج، عنبرآباد و فاریاب است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان به ارسال طرح های مهم استان به دبیرخانه شورای توسعه امنیت پایدار شرق کشور اشاره و بیان کرد: مشخص کردن میزان تسهیلات پرداختی بانک ها پس از ابلاغ دستور العمل های مربوطه تاکنون در مناطق تحت قلمرو این شورا برای تعیین میزان ۵۰ درصد یارانه، پیگیری تخصیص ۱۵ درصد کمک فنی و اعتباری سال جاری برای تامین یارانه نرخ تسهیلات و پیگیری سرمایه گذاری ۱۵ درصدی شرکت های مادر تخصصی گسترش و نوسازی صنایع ایران، توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و ملی صنایع پتروشیمی در طرح های استان از جمله موارد مورد تاکید در استان کرمان است.
وی اضافه کرد: معرفی طرح های اولویت دار فرهنگی اجتماعی برای پیگیری تخصیص اعتبار و بخشودگی مالیات طرح های سرمایه گذاری شده نیز مورد تاکید است.

۵۰۵۴

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha