به گزارش روز یکشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، فرید موسوی در دومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه ملی لجستیک و زنجیره تأمین گفت: نیاز است در این زمینه در گام نخست به سراغ سازمانها و شرکتهای پیشروی در این زمینه برویم.
وی ادام داد: در دنیا ۱۰ تا ۱۵ درصد از قیمت تمام شده کالا مربوط به حوزه لجستیکی است ولی این رقم در کشور به ۳۰ درصد میرسد.
لازم به ذکر است، دومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه ملی لجستیک با حضور و مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت راه و شهرسازی، اتاق اصناف ایران، اتاق تعاون ایران، اتحادیه کشوری فروشگاههای زنجیرهای، انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل بین المللی در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
همچنین جایزه ملی لجستیک توسط پردیس مدیریت و مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور اساتید و نمایندگان از وزارتخانههای مختلف در ۲ سطح تقدیر نامه و گواهینامه در مهرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در قالب همایش، استارتاپ و نمایشگاه برگزار میشود.
لجستیک به کلیه فعالیت های هماهنگی اطلاق میشود که جهت بررسی، تحقیق، مطالعه و برآورد نیازها و احتیاجات اولیه در زمینه وسایل و تجهیزات، ماشینها و ابزارآلات، تاسیسات و قطعات از هر نوع و کلیه امور مربوط به تهیه، تولید، بیمه، نگهداری، انبارداری، توزیع، حمل و نقل، تنظیم و تهیه روش انجام کار، طراحی سیستم و دستور العمل و نظارت بر موارد فوق انجام می گیرد.
نظر شما