به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سردار اسکندر مؤمنی امروز سه شنبه در همایش نقش مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی به خصوص اعتیاد که در آستانه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، افزود: ساماندهی و درمان معتادان متجاهر یک نگاه انسانی است که مجموعه جمهوری اسلامی آن را در خط مقدم اولویت ها قرار داده است تا درمان شوند و به جامعه بازگردند.
وی ادامه داد: این انتخاب از میان انتخاب های دیگر نیست بلکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و نباید از کنار آن رد شد. چرا که موضوع اعتیاد آسیبی است که خود منشا سایر آسیب ها است.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: در حوزه مواد مخدر تمام اقدامات باید با هم و هماهنگ پیش برود و به تنهایی یک اقدام نمی تواند ما را به هدف برساند.
سردار مومنی تاکید کرد: در میان تمام اقدامات برای مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری و اقدامات فرهنگی مهم تر است؛ از این رو، درنظرگرفتن و تامین هزینه های مادی و معنوی این برنامه رویکرد اصلی ستاد مبارزه با موادمخدر است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن یادآوری این موضوع که حضور هماهنگ همه دستگاه ها و مشارکت مردم اگر نباشد، نمی توان یک موضوع اجتماعی را ساماندهی کرد، گفت: امروز منطقه هرندی به نماد مشارکت مردم و هماهنگی دستگاه های دولتی تبدیل شده است.
وی تاکید کرد: این پایان کار نیست بلکه شروع کار است و تا اینجا کار بسیار بزرگی انجام شده و باید این وضعیت استمرار پیدا کند. این شروعی برای همه مناطق کشور همراه با نگاه انسانی به این پدیده است که همه باید تلاش کنیم با یک کار جهادی به کل کشور تعمیم دهیم.
سردار مومنی بر لزوم اقدامات فرهنگی، آموزشی، دینی، عمرانی، زیباسازی و ورزشی در مناطق پاکسازی شده تاکید کرد و اظهار داشت: این اقدامات باید به عنوان مکمل بکار رود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:
پیشگیری هماهنگ، آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد را کاهش می دهد
۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۹
کد خبر:
83359136
تهران- ایرنا- دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، با تاکید بر اینکه مقابله، درمان، صیانت اجتماعی و پیشگیری باید با هم پیش بروند تا بگوییم یک افق روشن برای مبارزه با مواد مخدر ترسیم کرده ایم، گفت: در این میان پیشگیری باید در اولویت قرار گیرد.
نظر شما