۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳
کد خبرنگار: 961
کد خبر: 83359269
T T
۰ نفر
ایران در ارائه خدمات به گردشگران سلامت سرآمد منطقه است

اردبیل-ایرنا-دبیر اجرایی دومین همایش گردشگری سلامت اکو گفت: توانمندی جمهوری اسلامی ایران در ارائه خدمات درمانی و بهداشتی برای گردشگران سلامت سرآمد بوده و به لحاظ کیفیت خدمات و رقابت پذیری سرآمد منطقه هستیم.

محمد رضا کرباسی روز سه شنبه در دومین همایش گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو افزود: طی دهه اخیر جمهوری اسلامی ایران در زمینه گردشگری سلامت گام های بزرگی برداشته و کیفیت خدمات درمانی ارائه شده باعث افزایش تعداد گردشگران خارجی سلامت در کشور شده است.

وی بیان کرد: بر اساس آمارها تعداد گردشگران سلامت ایران در سال ۲۰۱۷ میلادی به ۳۰۰ هزار نفر رسیده که نسبت به سال ۲۰۱۶ دو برابر افزایش یافته است.

او بیان کرد: اتباع جمهوری آذربایجان، عراق، ترکمنستان، افغانستان، ترکیه، سوریه، لبنان، عمان، بحرین و از جمله کشورهای منطقه هستند که در سال‌های اخیر ایران را بعنوان مقصد مهم گردشگری سلامت خود انتخاب کرده اند.

کرباسی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار سازمان ملل متحد درآمد جهانی گردشگری سلامت در سال ۲۰۰۴ میلادی حدود ۴۰ میلیارد دلاربود که در سال ۲۰۱۷ به بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: دومین اجلاس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو فرصت خوبی برای معرفی توانمندی‌های ایران و استان اردبیل در حوزه گردشگری سلامت و توریسم درمانی است.

دومین اجلاس گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو صبح روز دوشنبه با استقبال رسمی از ۱۵۰ میهمان داخلی و خارجی در مجموعه جهانی بقعه شیخ صفی در اردبیل آغاز شد.

در این اجلاس که با هدف معرفی توانمندی‌های ایران و استان اردبیل در زمینه اقتصادی و گردشگری و با محوریت گردشگری سلامت و توریسم درمانی برگزار می‌شود، میهمانانی از هشت کشور خارجی حضور یافته‌اند.

دومین اجلاس گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اکو به مدت سه روز در شهر اردبیل و سرعین برنامه ریزی شده و در آن میهمانان و صاحب نظران، مسئولان و سرمایه گذاران حوزه گردشگری سلامت از کشورهای مختلف و ایران شرکت کرده‌اند.

در مدت سه روز برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو در اردبیل، ۳۰ نفر از استادان دانشگاه، مسئولان و سرمایه گذاران به سخنرانی می‌پردازند.

در این اجلاس قابلیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه و موجود استان اردبیل در حوزه‌های مختلف اعم از گردشگری، صنعتی، کشاورزی، بهداشت و درمان و به خصوص گردشگری سلامت معرفی شده و بسته‌های سرمایه گذاری در این عرصه‌ها برای شرکت کنندگان داخلی و خارجی ارائه می‌شود.

بیانیه کنفرانس برای پیگیری موارد پیشنهادی نیز در دست تهیه است که در پایان اجلاس قرائت خواهد شد.

همچنین برای معرفی جاذبه‌ها و توانمندی‌های استان اردبیل در حوزه گردشگری و به خصوص گردشگری سلامت، نمایشگاهی جنبی در محل دائمی نمایشگاه‌های اردبیل با ۴۰ غرفه دایر شده است.

استان اردبیل با تعداد ۱۱۸ چشمه آبگرم و معدنی با خواص درمانی متعدد قطب چشمه‌های آبگرم ایران محسوب می‌شود و مسئولان استان با تشویق به سرمایه گذاری و احداث مجتمع‌های آبدرمانی و مراکز اقامتی و پذیرایی در صدد معرفی این استان به عنوان قطب گردشگری سلامت هستند.

سالانه بیش ار یک میلیون گردشگر از جمهوری آذربایجان عمدتاً با هدف استفاده از مزایای درمانی استان اردبیل از مرز بیله سوار مغان و نیز از استان‌های همجوار وارد استان اردبیل می‌شوند.

کشورهای عضو اکو با جمعیت بیش از ۳۳۰ میلیونی فرصت مغتنمی برای استان اردبیل به شمار می‌رود که می‌توان با معرفی قابلیت‌های درمانی و به ویژه طبیعت درمانگر استان، پای گردشگران این کشورها را به استان باز کرد.

ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) می‌باشند.

۷۱۱۰/‏۶۰۱۶

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha