به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ پاسدار قاسم موقر روز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان کلاردشت افزود: در فاز نخست بازدیدکنندگان علاوه بر گذر به تاریخ بومی، قبل، هنگام پیروزی انقلاب و بعد از انقلاب، خاطرات عزیمت رزمندگان اسلام با قطار به اندیمشک و هفت تپه و همچنین وداع با شهدا در حسینیهای با همین نام را مرور خواهند کرد.
وی با اعلام اینکه پارک موزه دفاع مقدس مازندران به طور کلی در حال حاضر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۴۰ میلیارد تومان هم برای آن هزینه شده است، گفت: برای تکمیل باغ موزه دفاع مقدس استان به ۳۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است و تا تابستان سال آینده بزرگترین و طبیعیترین باغ موزه دفاع مقدس کشور در ساری به طور کامل به بهره برداری برسد.
موقر اظهار داشت: با توجه به گردشگر پذیر بودن استان بنحوی برنامه ریزی شده تا موزه دفاع مقدس مازندران قابلیت پذیرش بیش از ۲ هزار بازدیده کننده را داشته باشد و برای ارائه خدمات مناسبتر علاوه بر فعالیت موزه به صورت شبانه روزی، مترجم نیز در کنار راویان برای تورهای خارجی در نطر گرفته شده است.
وی همچنین از آماده شدن ۲۴ ستون از ۴۰ ستون پل شهدای غواص با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به عنوان نماد مقاومت مازندران خبر داد.
معاون هماهنگ کننده بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس مازندران از تمامی روابط عمومی دستگاههای استان خواست تا مساعدت لازم را برای جمع آوری آثار و خاطرات رزمندگان، ایثارگران و شهدا برای تدوین کتاب به عنوان سند ماندگار مقاومت دیار علویان شد.
موقر از گذراندن ۲ واحد درسی دفاع مقدس برای ارتقای کارکنان دستگاههای استان با موافقت استاندار خبر داد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کلاردشت نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری یادواره شهدای مدافعین حرم و امنیت غرب استان در ۹ تیرماه در این شهرستان از مسئولان خواست مساعدت لازم را داشته باشند.
سرهنگ حسن مهدوی به وجود ۳ شهید گمنام این شهرستان اشاره کرد و خواستار ایجاد المان برای آنها و همچنین یک پایگاه برای حفظ آثار ۱۲۳ شهید شهرستان شد.
۱۲۹۵/ ۱۶۰۲/۱۶۵۴
نظر شما