بهره برداری از ۲۰ پروژه مهم صنعتی و معدنی در سال رونق تولید

تهران - ایرنا - مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در سالی که به تدبیر مقام معظم رهبری رونق تولید نامگذاری شده است، وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲۰ پروژه مهم در بخش‌های صنعتی و معدنی را مورد بهره برداری قرار می‌دهد.

به گزارش جمعه پایگاه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران (شاتا)، صادق نجفی افزود: این پروژه ها در زمینه های آهن، مس، آلومینیوم، فولاد، صنایع غذایی، حمل و نقل و قالیبافی در سراسر کشور خواهند بود.

وی با اشاره به بهره برداری از واحد تولید لیچینگ مس کاتد سه هزار تنی در جیرفت با حضور وزیر صمت در هفته گذشته، تصریح کرد: کارخانه مس کاتد ۵۰ هزار تنی بایو لیچینگ شرکت میدکو در زرند نیز آماده بهره‌برداری است. همچنین فولاد ۱.۵ میلیون تنی زرند نیز دیگر پروژه این شهرستان است که قرار است شهریورماه افتتاح شود.
مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صمت در ادامه بیان کرد: پروژه های اسید مس سرچشمه، بافت بلوچ، آلومینیوم جنوب (لامرد)، ورق‌های مخصوص فولاد مبارکه، آلومینیوم ۴۰ هزار تنی جاجرم، صنایع غذایی شیرین نوین نیز در شش ماهه اول امسال مورد بهره برداری قرار می‌گیرند.
نجفی اضافه کرد: پروژه گندله ۲.۵ میلیون تنی گروه توسعه ملی در سنگان قرار است مهرماه افتتاح شود و کنسانتره ۵ میلیون تنی مبارکه آذرماه مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. همچنین پروژه مهم سنگ آهن مرکزی (گندله ۵ میلیون تنی) بهمن ماه امسال افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به کلنگ زنی فاز یک فولاد بافت در سال رونق تولید، گفت: افتتاح پروژه توسعه‌ای گل گهر، فولاد ازنای لرستان، اتوبوس سازی مشگین شهر، قالیبافی پنج هزار نفری سیستان و بلوچستان نیز امسال در برنامه کاری قرار دارد و در جریان سفر وزیر به سیستان و بلوچستان برای افتتاح طرح قالیبافی، عملیات فعالسازی معادن کوچک مقیاس در این استان آغاز می‌شود و وزیر بازدیدی از بافت بلوچ نیز خواهند داشت.
مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صمت، کلنگ زنی ذوب و فاز سوم مس سونگون را دیگر برنامه امسال دانست و افزود: پروژه تولید کک اروند، فولاد پاسارگاد فارس و فاز دوم فولاد روهینا در خوزستان نیز امسال به بهره برداری خواهند رسید.
نجفی پروژه احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس را از دیگر برنامه های سال ۹۸ دانست و بیان کرد: ۱۵۰ معدن کوچک مقیاس امسال فعال خواهد شد. همچنین ایجاد اشتغال در بخش معدن، افزایش میزان استخراج مواد معدنی و تجهیز و نوسازی معادن کشور دیگر برنامه های تدوین شده در این راستا است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha