۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۵۴
کد خبر: 83366301
T T
۱ نفر
قیمت گوشت قرمز در دو هفته تا ۴ هزارتومان کاهش یافت

تهران- ایرنا- رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: طی دو هفته گذشته قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفندی بدون دنبه بین ۲ تا چهار هزارتومان کاهش یافت و هرکیلو گرم دام زنده تا ۴۵ هزار تومان معامله شد.

«علی اصغر ملکی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: امسال با وجود علوفه مناسب و افزایش دام زنده انتظار می‌رفت که با کاهش قیمت دام زنده و گوشت قرمز در بازار روبرو شویم، اما به دلیل کاهش توان خرید مردم، دام آنچنان که باید به بازار عرضه نمی‌شود.

وی اظهارداشت: کاهش عرضه دام زنده و کشتار باعث افزایش قیمت آلایش دام (دل و جگر) در بازار مصرف نیز شده است.

ملکی تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده بین ۴۰ تا ۴۵ هزارتومان و هر کیلوگرم لاشه بدون دنبه بین ۹۲ تا ۹۵ هزارتومان برای قصابی‌ها است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: چنانچه مصرف گوشت قرمز در کشور افزایش نداشته باشد، عرضه دام زنده نیز روند مناسبی پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، قیمت هر دست دل و جگر گوساله به ۸۵ هزارتومان و گوسفندی به ۱۲۰ هزارتومان (خرداد ماه) افزایش یافت درحالی که پیش از این قیمت این محصول در پاییز سال گذشته برای هر دست کامل دل و جگر گوساله ۵۵ هزارتومان و گوسفندی ۸۵ هزارتومان بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha