علی مرتضوی روز سه شنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: با وجود این، اپراتورها برای پوشش دهی تلفن همراه در نقاط روستایی تعهدی ندارند و ایجاد بسترهای مناسب برای افزایش پوشش دهی تلفن همراه به عهده دولت است.
مرتضوی با اشاره به اینکه امسال ۴۴ روستای فاروج از پوشش اینترنت برخوردار می شوند اظهار داشت: در شهرستان راز و جرگلان نیز در گام نخست برای افزایش ضریب نفوذ اینترنت ۶۱ روستا از این امکان برخوردار خواهد شد.
وی با بیان اینکه پوشش تلفن همراه در روستاهای خراسان شمالی نیز افزایش پیدا خواهد کرد، اظهار داشت: اپراتورها در تامین تجهیرات و اعتبارات امسال با شرایط خاص و تحریم ها مواجهند و اما در فاروج ۴ روستا به جمع روستاهایی که از تلفن همراه برخوردارند می پیوندند و در راز و جرگلان نیز ۱۷ روستا از تلفن ثابت برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به شرایط برخی روستاها مانند توپوگرافی و جمعیت خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برای آنتن دهی تلفن همراه به تجهیزاتی مانند دکلهای مخابراتی و بی تی اس نیاز داریم و این تجهیزات با افزایش قیمت مواجه شده اند سعی می کنیم در مناطقی از این امکانات استفاده کنیم که خانوارهای زیادی تحت پوش قرار بگیرند.
مرتضوی بهای هر آنتن بی تی اس را ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: برای مناطقی که جمعیت کمی را پوشش می دهند این هزینه کرد باید در آمد زا هم باشد.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.
شمار مشترکان همراه اول و ایرانسل در این استان ۲ میلیون مشترک است.
ب / ۶۰۴۲
نظر شما