دکتر مجتبی صدیقی روز دوشنبه در جمع کارکنان دانشگاه کوثر بجنورد اظهار داشت: برخی خانوادهها تمایل دارند فرزندان آنان در چنین فضاهای علمی مشغول به تحصیل شوند و این وزارتخانه نیز برای پاسخ گفتن به این نیاز اقدام به ایجاد مراکز تک جنسیتی کرده است تا به تمامی سلیقهها و خواستها پاسخ داده باشد.
وی افزود: البته توسعه دانشگاههای تک جنسیتی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و آمارها نیز نشان میدهد که این دانشگاهها مخاطبان زیادی دارند.
وی بر توسعه دانشگاههای تک جنسیتی به خصوص برای بانوان تاکید کرد و گفت: دانشجویان باید آزادی عمل در انتخاب دانشگاه مورد نظر خود داشته باشند.
وی با اشاره به وضعیت دانشگاه کوثر بجنورد، گفت: این مرکز آموزش عالی در زمینههای مختلف از جمله فضای فیزیکی، خوابگاهی و ورزشی نیاز به کمک و حمایت دارد که پیگیریهای لازم در این خصوص انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه کوثر بجنورد نیز گفت: هم اکنون ۲ هزار و ۸۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته گرایش، در سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و علوم فنی و مهندسی این دانشگاه تحصیل میکنند.
دکتر علیرضا حسینی گفت: طرحهای توسعه تنها دانشگاه تک جنسیتی دخترانه شرق کشور در خراسان شمالی به علت نبود اعتبار، متوقف شده است.
وی گفت: سایت مرکزی این مرکز آموزش عالی در منطقه تخته ارکان بجنورد در سال ۹۳ از محل منابع سفر رهبر معظم انقلاب آغاز شد و تاکنون با صرف ۵۵ میلیارد ریال، بیش از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی مساحت کلی این سایت آموزشی را ۵۸۰۰ متر و گستره فضای آموزشی آنرا ۴۰۰ متر مربع عنوان کرد.
حسینی خواستار توجه بیشتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیریت ارشد استان برای تکمیل این فضای آموزشی تک جنسیتی شد.
وی اظهار داشت: اکنون این مرکز آموزش عالی برای جبران کمبود فضای آموزشی، اداری و نیز خوابگاهی به ناگزیر از فضاهای استیجاری استفاده میکند که این فضاها نیاز دانشجویان را برآورده نمیکند.
رئیس دانشگاه کوثر بجنورد گفت: حدود ۶۰ درصد دانشجویان این دانشگاه غیربومی هستند که از دیگر استانها جذب شدهاند.
حسینی گفت: هم اکنون ۲ ساختمان آموزشی و نیز سازمان مرکزی دانشگاه کوثر در ساختمانهای استیجاری فعالیت دارند.
در استان خراسان شمالی بیش از ۴۰ هزار دانشجو در دانشگاههای دولتی، پیام نور، آزاد و سایر مراکز آموزش عالی تحصیل میکنند.
۳۰۰۷/۵۱۳۲
نظر شما