۴ تیر ۱۳۹۸، ۰:۴۹
کد خبر: 83368407
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ضریب بهبودی کامل معتادین در گلستان ۲۰ درصد است

گنبدکاووس - ایرنا - قائم مقام مدیرکل بهزیستی گلستان با بیان اینکه ۳۹ مرکز شبانه روزی غیردولتی نگهداری معتادان در این استان فعال است، گفت: براساس آمار، ضریب بهبودی افراد معتاد پس از سه هفته سم زدایی، ۲۰ درصد بطور صد درصد است و این عده با پاک شدن از عوارض اعتیاد به جامعه بازمی گردند.

سید امیر میرفندرسکی شامگاه دوشنبه در حاشیه همایش مبارزه با مواد مخدر که در روستای قره قاچ شهرستان رامیان برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای دور نگهداشتن فرد بهبود یافته از اعتیاد مجدد، بایستی زمینه های لازم برای مصونیت از ابتلای فرد به مواد مخدر فراهم باشد که از جمله آنها می‌توان به وجود فضای اشتغال، پیوندهای عاطفی و خانوادگی و پذیرش این افراد از سوی جامعه اشاره کرد.

وی گفت: سازمان بهزیستی به عنوان محوری ترین دستگاه متولی رفاه اجتماعی نقش اساسی در توسعه سلامت اجتماعی ایفا می‌کند و از همین رو یکی از اصلی ترین فعالیت‌های این سازمان در خصوص پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد است.

قائم مقام مدیرکل بهزیستی گلستان با اشاره به فعالیت‌های این سازمان برای کمک به بهبود یافتگان از اعتیاد گفت: در اختیار قرار دادن تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریال بصورت کارفرمایی و قرض الحسنه، اعطای ۵۰۰ میلیون ریال وام خود اشتغالی کم بهره برای افرادی که دارای مدارک فنی باشند و پرداخت ۲۳ درصد از حق بیمه این افراد به مدت پنج سال از جمله این فعالیت‌ها است.

وی افزود: همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر، اداره کل بهزیستی گلستان با همکاری و مشارکت مراکز غیردولتی در سراسر استان که در راستای سلامت اجتماعی و پیشگیری از مصرف مواد مخدر فعالیت می‌کنند با برگزاری همایش‌های علمی و کاربردی برای ارتقای سطح آگاهی افراد جامعه و اطلاع رسانی به مردم تلاش می‌کند.

وی، آگاهی دادن به خانواده‌ها، جوانان، اصناف و گروه‌های مختلف جامعه با استفاده از بسته‌های گوناگون و نیز ارائه اطلاعات لازم در خصوص عوارض و پیامدهای سو مصرف مواد مخدر را از جمله اهداف این همایش ذکر کرد.

میرفندرسکی با بیان اینکه مصرف مواد مخدر در استان گلستان در سال‌های اخیر سیر صعودی داشته است، خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم با آگاهی بخشی به خانواده‌ها و جامعه از ابتلای افراد بیشتر به این بلای خانمان سوز جلوگیری کنیم و پیشگیری جدی را در دستور کار قرار دهیم.

فرماندار رامیان نیز در حاشیه این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: نگاه به مقوله مواد مخدر و مبارزه با این بلای خانمان سوز نباید تنها محدود به روز جهانی مبارزه با مواد مخدر باشد و می‌بایست با برنامه بلند مدت در این زمینه گام‌های جدی برداشته شود.

محمود سالاری افزود: برگزاری همایش اینچنینی برای پیشگیری، آموزش و ارتقای سطح آگاهی آحاد جامعه در خصوص عوارض مصرف مواد مخدر بسیار لازم و ضروری است.

وی با اشاره به تلاش‌های نیروهای انتظامی شهرستان برای مبارزه با فروشندگان مواد مخدر بیان کرد: در طول ۳ ماه نخست سال جاری مقدار ۶۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح شهرستان رامیان از قاچاقچیان کشف و مجرمین به دستگاه فضایی تحویل داده شدند.

به گزارش ایرنا این همایش به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر و به همت اداره بهزیستی رامیان و مراکز غیردولتی نگهداری و کمک به معتادین با هدف ارائه آگاهی‌های لازم در خصوص عوارض سو مصرف مواد مخدر و تلاش برای پیشگیری و مبارزه با گسترش اعتیاد در جامعه با حضور قائم مقام مدیرکل بهزیستی گلستان، برخی از مدیران شهرستانی و جمعی از بهبود یافتگان مواد مخدر در روستای قره قاچ برگزار شد.

شهرستان رامیان با ۸۵ هزار نفر جمعیت در شرق گلستان قرار دارد.

۹۴۳۳/‌۱۸۶۰