منصور کشاورزیان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بخشی از این طرحها در هفته دولت و بخشی دیگر آن در دهه فجر ۹۸ به بهره برداری میرسد.
وی بیان کرد: اکنون از اعتبارهای سال ۹۷ برای اجرای طرحهای آب و فاضلاب روستایی استان سمنان استفاده میشود و در مورد اعتبار این طرحها در سال ۹۸ تصمیم گیری نشده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سمنان به جامعه هدف طرحهای در دست اجرا اشاره و تاکید کرد: جمعیت روستایی حدود ۲۸ هزار نفر با اجرای این طرحها خدمت رسانی میشوند.
کشاورزیان ادامه داد: در بخش تأمین آب روستایی از منابع استانی و ملی و صندوق توسعه اعتبارهای لازم تخصیص مییابد.
وی با اشاره به مهمترین طرحهای آبرسانی آب و فاضلاب روستایی سمنان، تصریح کرد: آبرسانی منطقه کالپوش شهرستان شاهرود، مجتمع ۷۵ روستایی گرمسار و آبرسانی به منطقه سرکویر در شهرستان دامغان از جمله طرح های اساسی در بخش آب و فاضلاب روستایی این استان به شمار می روند.
کشاورزیان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی طرحی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در این بخش تعریف کرد ابراز داشت: حذف نقاط حادثه خیز در شبکههای توزیع آب به منظور جلوگیری از هرگونه هدر رفت این منبع حیاتی در این طرح مبنا قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سمنان یادآورشد: حذف ۲۰ کیلومتر از نقاط حادثه خیز شبکههای آبرسانی روستایی استان سمنان در سال ۹۸ هدف گذاری شده است.
۲۹۲ روستا با ۱۰۷ هزار و ۴۰۷ نفر جمعیت تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی استان سمنان است.
۷۴۰۸/۹۸۹۱