کمال محمدی روز سه شنبه در حاشیه دوازدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی کشور در هتل ساران شهمیرزاد استان سمنان در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مقرر شده است نیازهای کشور در زمینه طراحی و ساخت قطعات، مواد و محصولات مورد نیاز صنایع، فهرست شده و در نمایشگاه های تقاضا محور ارائه شود و از دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و ظرفیت های علمی کشور خواسته خواهد شد که برای حل آن مسائل اقدام کنند.
وی تصریح کرد: یکی از بازیگران اصلی تحقق فرمایش مقام معظم رهبری، فن بازارها و کارگزاران واسط پیوند عرضه و تقاضای فناوری و نوآوری هستند لذا ضرورت دارد از ایجاد و تقویت و توسعه این نوع موسسات در سطح ملی و استانی و تخصصی حمایت لازم صورت پذیرد.
محمدی افزود: جامعه علمی و بخش صنعت برای توسعه اقتصادی به یکدیگر نیاز ضروری دارند و با راهبرد اصولی می توان کیفیت در بخش تولید را افزایش داد.
مشاور مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری اضافه کرد: فن بازار واسط بین بخش صنعت و دانشگاه است و باید رویکردهای فناورانه در کشور تقویت شود.
محمدی تصریح کرد: کشور با وجود مشکلات اقتصادی با توجه به فن بازارها توسعه می یابد و با اعتماد به ایده پردازان و نخبگان باید کسب و کار را رونق بخشید.
وی اضافه کرد: پذیرش دانشگاه و فن بازارها در بخش صنعت نیازمند فرهنگ سازی است که باید در نشست های تخصصی پیوند علم و صنعت در کشور تقویت شود.
وی گفت: فن بازارها نیازمند حمایت هستند و نهاد ریاست جمهوری برای توسعه و همکاری صنعت و دانشگاه در سال های گذشته دستاوردهای خوبی داشته است.
در نشست یک روزه سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی در کشور جمعی از صاحبنظران این بخش راهکارهای رونق تولیدهای فناورانه در کشور را بررسی کردند.
استان سمنان یک منطقه ویژه اقتصادی، هشت ناحیه و ۱۰ شهرک صنعتی با یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی دارد که ۲۹ هزار نفر در این واحدها اشتغال دارند.
۷۳۳۹/۷۴۰۸