اصغر مصاحب روز سه شنبه در حاشیه دوازدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی کشور در هتل ساران شهمیرزاد استان سمنان در گفت و گو با ایرنا افزود: با رایزنی و توافق های انجام شده با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حضور مستمر استادان دانشگاه در بخش صنعت و تولید ایران افزایش پیدا می کند.
وی خاطر نشان کرد: در سال های گذشته ارتباط بین صنعت و دانشگاه چندان رضایت بخش نبود اما با توافق های انجام شده برای پیوند علم و صنعت در کشور تلاش می شود.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ادامه داد: واحدهای کوچک کشور نیاز مبرم به دانشگاه و رویکردهای فناورانه دارند و باید برای رونق تولید در این بخش ارتباط تولید و دانشگاه روز افزون باشد.
مصاحب تصریح کرد: رویکرد کنونی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توجه به رویکردهای پژوهشی و فن بازارها است و باید برای برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت مسئولان و کارشناسان پیشگام شوند.
وی اضافه کرد: هم افزایی بخش صنعت و ارائه دهندگان فناوری کشور باید با رویکرد اصولی محقق شود و در اجرای این طرح نباید فرصت سوزی شود.
مصاحب گفت: قراردادهایی برای توسعه فن بازارها و توجه به رویکردهای فناورانه در کشور منعقد شده و صنعتگران برای بهره وری در تولید کالا به پژوهشگران اعتماد کنند.
وی تصریح کرد: ۶۵۰ مشاور در ۹ رشته در استان های کشور مشاوره های لازم را به صنعتگران ارائه می دهند که با برنامه ریزی اصولی این رویه ادامه پیدا می کند.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: تاکنون ۲۳۰ نیاز شهرک های صنعتی در کشور شناسایی شده که ۶۰ مشکل با اتخاذ راهبردهای کارشناسی برطرف شده است.
در نشست یک روزه سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی در کشور جمعی از صاحبنظران این بخش راهکارهای رونق تولیدهای فناورانه در کشور را بررسی کردند.
استان سمنان یک منطقه ویژه اقتصادی، هشت ناحیه و ۱۰ شهرک صنعتی با یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی دارد که ۲۹ هزار نفر در این واحدها اشتغال دارند.
۷۳۳۹/۷۴۰۸