اکبر حسن بگلو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر عملیات احداث پنج نیروگاه با ظرفیت ۴۶ مگاوات در حال اجرا می باشد.
وی با اشاره به تدوین طرحهایی برای مشترکان خانگی برای احداث نیروگاه خورشیدی، ادامه داد: شرکت توزیع برق، انرژی مازاد مشترکان احداث کننده نیروگاه خورشیدی را خریداری می کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر میانگین تعرفههای برق دریافتی از مشترکان با احتساب تمام عوارضها ۹۰ تومان است، بیان کرد: بر این اساس هر کیلووات برق تولیدی خانگی با قیمت ۹۰۰ تومان خریداری می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی اظهار داشت: نیروگاههای تولید پراکنده برای جذب سرمایههای متوسط و تامین انرژی اهمیت ویژه ای دارد ودر حال حاضر استقبال خوبی برای احداث نیروگاه برق خورشیدی در آذربایجان غربی صورت گرفته است.
حسن بگلو ادامه داد: یکی از مزایای این نیروگاه ها ویژگی تولید پراکنده آنهاست که ضمن بهبود برخی از پارامترهای شبکه به دلیل متمرکز نبودن تولید از دیدگاه پدافند غیرعامل بسیار با اهمیت است.
وی گفت: افرادی که انشعاب برق دارند می توانند به اندازه انشعاب خود تا سقف ۱۰۰ کیلووات نسبت به نصب سیستم خورشیدی اقدام کنند.
۹۹ درصد جمعیت سه میلیون و ۲۶۵ هزار نفری آذربایجان غربی از نعمت برق برخوردار هستند؛ یکهزار و ۲۵۰ مگاوات برق نیز سالانه در استان تولید و تنها یکهزار مگاوات آن در سال مصرف می شود.
مصرف برق آذربایجان غربی در سال ۱۳۹۷ شمسی چهار میلیون و ۸۸۷ هزار و ۲۸۴ مگاوات ساعت در سال بوده که با توجه به افزایش ۲.۶ درصدی تعداد مشترکین درسال ۱۳۹۸ مصرف برق نیز افزایش مییابد.
استاندارد مصرف برای مشترکان خانگی استانهای غیر گرمسیری ۳۰۰ کیلووات برای هر ماه است که بیش از این مقدار مشترک پرمصرف خواهد بود.
طبق اعلام شرکت برق هر مشترکی مصرف خود را نسبت به سال گذشته به هر میزانی از این ۳۰۰ کیلووات کاهش دهد به ازای هر کیلووات کاهش مصرف ۵۲۴ ریال پاداش میگیرد.
۹۹۱۸/۲۰۹۳
نظر شما