گام‌های دولت برای رونق تولید و سرمایه گذاری در فارس

استان ها- ایرنا- استاندار فارس با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان رونق تولید و صدور بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: این موارد نباید تنها در سربرگ‌های اداری تجلی پیدا کند بلکه ضروری است که این فرمایش‌ها با هدفگذاری و برنامه ریزی صحیح عملیاتی شود.

عنایت الله رحیمی این سخنان را پس از دیدار با مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و در حاشیه بازدید از خبرگزاری ملی و رسمی ایران بیان کرد.

دیدار استاندار فارس با مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)


سید ضیا هاشمی مدیرعامل ایرنا در این دیدار از رحیمی به عنوان مدیری باتجربه و شناخته شده یاد کرد و توفیق او در استان فارس به عنوان یکی از قطب‌های کشور در حوزه صنعتی، گردشگری، کشاورزی و علمی را توفیق ملی دانست.
رحیمی استاندار فارس نیز ظرفیت‌های این استان را در حوزه‌های مختلف تشریح کرد. دو طرف در این نشست راههای توسعه روابط دوجانبه را بررسی کردند.

استاندار فارس ضمن بازدید از ساختمان چندرسانه ای ایرنا، در یک مصاحبه تلویزیونی به سوالات خبرنگار ایرنا پاسخ داد.

اهتمام به رفع موانع فراروی واحدهای تولیدی
استاندار فارس: بخش قابل توجهی از موانع فراروی تولیدکنندگان فارس مانند کمبود سرمایه در گردش، ناتوانی در تامین مواد اولیه و بازپرداخت تسهیلات دریافتی در کارگروه رفع موانع تولید استان برطرف شده است
استاندار فارس همچنین ضمن بازدید از ساختمان چندرسانه ای ایرنا، در مصاحبه تلویزیونی شرکت کرد و در پاسخ به پرسش ایرنا گفت: با توجه به شعار سال و بیانیه گام دوم انقلاب، امسال تلاش شده که محدودیت‌های استان فارس در مسیر توسعه و رونق اقتصادی، کاهش یابد و همچنین از توانمندی‌های استان نیز بیشتر استفاده شود.
وی با برشمردن ظرفیت‌های فارس در بخش‌های مختلفی نظیر کشاورزی، گردشگری، صنعت، معدن و خدمات بازرگانی گفت: تعدادی کارخانه و کارگاه صنعتی در سطح این استان وجود دارد که در سالهای گذشته با کمتر از ظرفیت و توان واقعی در حال فعالیت بودند.
رحیمی اضافه کرد: اولین هدفی که در استان فارس از ابتدای سال جاری به طور جدی دنبال شده این است که واحدهای تولیدی با ظرفیت واقعی خود ادامه فعالیت دهند.
وی اظهار داشت: برای تحقق این هدف، مشکلاتی مانند کمبود سرمایه در گردش، ناتوانی در تأمین مواد اولیه و بازپرداخت تسهیلات دریافت شده در این واحدهای تولیدی وجود داشت که تلاشی جدی برای رفع این مشکلات در کارگروه رفع موانع تولید استان فارس صورت گرفت و بخش قابل توجهی از این موانع برطرف شد.

استاندار فارس: فعالیت واحدهای تولیدی با ظرفیت واقعی و احیای کارگاه‌های صنعتی تعطیل شده امسال به شکل ویژه دنبال شده است.

دومین گام صنعتی سال
استاندار فارس دومین گام صنعتی امسال استان را تلاش برای احیای کارگاه‌های صنعتی تعطیل شده در این استان عنوان کرد و اظهار داشت: بسیاری از این کارگاه‌ها به دلیل تغییر تکنولوژی، بدهی بانکی، ناتوانی در تأمین مواد اولیه و اختلافات شرکا تعطیل شده و همچنین بخش دیگری از واحدهای تولیدی این استان نیز به دلیل ناتوانی در بازپرداخت تسهیلات به تملک بانک‌ها درآمده بودند.
وی با اشاره به نشست‌های مختلف کارگروه رفع موانع تولید استان فارس با شرکت‌های بیمه، بانک‌ها، امور مالیاتی و … با هدف برداشتن موانع پیش روی تولیدکنندگان فارس، افزود: تعدادی از این کارگاه‌ها و کارخانجات در سه ماهه نخست امسال به سمت افزایش تولید رفته و همچنین واحدهایی که به صورت نیمه تعطیل بودند نیز به سمت فعال شدن هدایت شده است.
استاندار فارس ادامه داد: واحدهای صنعتی که کاملاً تعطیل شده و یا به دلیل عدم توانایی در بازپرداخت تسهیلات به تملک بانک‌ها درآمده بودند نیز به مالکان بازگردانده و یا براساس قانون به متقاضیان جدید دیگری واگذار شده است.
وی اضافه کرد: کارخانه آرد دادلی (بیسکویت تینا) و کارخانه کاشی حافظ از جمله واحدهای تولیدی این استان بود که در سالیان گذشته تعطیل شده بود اما در ماه‌های اخیر به چرخه تولید بازگشته‌اند.
رحیمی عنوان کرد: واحدهای دیگری نظیر کارخانه‌های چینی و سرامیک این استان در سالیان گذشته با کاهش تولید مواجه و با ظرفیتی کمتر از توان فعالیت می‌کردند که در ماه‌های اخیر به سمت افزایش میزان تولید و توسعه پیش رفته‌اند.
وی با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال تکمیل فرایند ساخت کارخانه‌های فولاد این استان به صورت ویژه پیگیری شده است، گفت: در زمینه بهره گیری از توانمندی‌های این استان و توسعه کارگاه‌ها و صنایع جدید نیز گام‌های خوبی در ماه‌های ابتدایی سال جاری در این استان صورت گرفته است.

استاندار فارس: تاکنون افزون بر ۱۷ مجوز سرمایه گذاری بی نام در این استان به متقاضیان واگذارشده و این افراد، کار خود را آغاز کرده‌اند.

۱۵۰ طرح سرمایه گذاری بی‌نام در فارس آماده واگذاری است
استاندار فارس در بخش دیگری از این گفت و گو گفت: ۱۵۰ طرح سرمایه گذاری بدون نام در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری و… در این استان تهیه و مجوزهای آن صادر شده و اکنون آماده واگذاری به متقاضیان است.
رحیمی با اشاره به شناسایی موانع فراروی سرمایه گذاری افزود: کاهش فرآیند زمان بر و بعضاً دچار مشکل در زمینه سرمایه گذاری در دستور کار دستگاه‌های اجرایی این استان قرار گرفته که در این خصوص ایده صدور مجوزهای بدون نام مطرح، دنبال و پیگیری شد.
وی از صدور مجوز ۱۵۰ طرح بدون نام سرمایه گذاری در فارس خبرداد و گفت: در حال حاضر مجوز سرمایه گذاری در این ۱۵۰ طرح صادر شده و افرادی که متقاضی سرمایه گذاری در این موارد باشند می‌تواند سریعاً از آنها بهرمند شوند.
وی ادامه داد: این بسته‌های سرمایه گذاری در زمینه‌های مختلفی نظیر مواد غذایی، کشاورزی، صنایع مختلف به ویژه صنایع کانی غیر فلزی و گردشگری آماده و جز این موارد ۳۵۰ فرصت سرمایه گذاری دیگر نیز در این استان ایجاد شده است.
رحیمی به مزایای طرح‌های بدون نام سرمایه گذاری در این استان اشاره و افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی با بهره مندی از مزایای طرح‌های بدون نام، دیگر نیازی به صرف زمان برای اخذ مجوزهای مختلف و مراجعه به دستگاه‌ها خدماتی و … ندارند.
استاندار فارس: تلاش شده تا پاسخگویی به درخواست‌های سرمایه گذاری خارج از روند طرح‌های مجوز دار موسوم به بی نام نیز به کمتر از یک ماه کاهش یابد
وی ادامه داد: همه این موارد و پیگیری‌های لازم از سوی دفتر جذب سرمایه گذاری استانداری فارس انجام شده و اکنون تنها باید اسم سرمایه گذار متقاضی برای طرح مورد نظر ثبت و اجرای آن آغاز شود.

۱۷ مجوز سرمایه گذاری بی نام به متقاضیان واگذار شد
استاندار فارس همچنین گفت: تاکنون بیش از ۱۷ مجوز سرمایه گذاری بی نام در این استان به متقاضیان واگذار و این افراد اکنون کار خود را آغاز کرده‌اند.
وی در ادامه با بیان اینکه تلاش شده تا پاسخگویی به درخواست‌های سرمایه گذاری خارج از روند طرح‌های مجوز دار موسوم به بی نام نیز به کمتر از یک ماه کاهش پیدا کند، اظهار داشت: از جمله مزایای طرح‌های سرمایه گذاری بی نام می‌توان به کاهش فساد اداری، کم کردن زمان، شفاف سازی در امور و عدم سردرگمی سرمایه گذاران اشاره کرد.
۹۸۷۳/ ۲۰۲۷

در حاشیه گفت و گوی صمیمی با استاندار فارس در بخش چند رسانه‌ای ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha