به گزارش ایرنا، محمدصادق بصیری روز چهارشنبه در نشست بررسی مسائل کارگری استان کرمان افزود: از ۲ هزار و ۴۰۰ معدن فعال کشور، ۴۸۰ معدن در این استان فعال است و به نوعی کرمان، استان معدنی کشور است.
وی از وجود بیش از ۶۰۰ تشکل کارگری، ۱۱۰ شورای اسلامی کار و ۴۰۰ نماینده جامعه کارگری در استان کرمان خبر داد و اظهار داشت: در سال ۹۶ حدود ۲۲ هزار کارگر در این استان بیمه شده که این آمار در سال ۹۷ به ۲۵ هزار نفر افزایش یافته است.
وی با اشاره به کاهش ۱۰ درصدی متقاضیان بیمه بیکاری در کرمان بیان کرد: این استان به دلیل کویری بودن و همچنین ورود اتباع غیرمجاز، از یک طرف با پدیده قاچاق کالا روبروست و از طرف دیگر با مشکل کمبود نیروی کار مواجه است.
حدود ۵۰ هزار کارگاه تولیدی و ۴۹ هزار کارگر ساختمانی در کرمان فعال هستند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز با اشاره به وجود ۳۲۰ هزار کارگر بیمه شده در این استان گفت: یکی از مشکلات عمده کارگری در کرمان مربوط به تفاوت سطح دستمزدها است که موجب به هم خوردن توازن سطح دستمزدها و همچنین تفاوت خواستهها شده است.
رضا اسماعیلی تصریح کرد: حدود ۵۰ هزار کارگاه تولیدی و ۴۹ هزار کارگر ساختمانی در استان کرمان وجود دارد که دارای مسائل و مشکلات متعددی هستند.
وی اظهار داشت: استان کرمان با داشتن حجم زیادی از صادرات کالاهای غیرنفتی در حوزه معادن و کشاورزی، رتبه نخست صادرات غیرنفتی کشور را به خود اختصاص داده است.
نشست بررسی مسائل کارگری استان کرمان امروز (چهارشنبه) با حضور میرهادی قره سید رومیانی معاون امور مجلس، حقوقی و استانها و نصراله بازوند معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد رضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، محسن دلبری مدیر کل امور استانها و حسن معتمدی مدیر کل امور مالی و ذیحساب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد صادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، عسکری مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد و جمع زیادی از نمایندگان جامعه کارگری استان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری برگزار شد.
۹۸۹۵/۳۰۲۹
نظر شما